Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Treeniä, treeniä...

Viikko taas mennä hurahti!

Tiistaina käytiin tokossa ja Pimpulakin toimii jo kohtuullisen mallikkaasti. Treenattiin seuraamista ja vähän paikalla oloja sekä luoksetuloja. Seuraamista on pakko saada kuosiin kun oon ilmoittanut sen ekaan nome-kokeeseen (talvinome Jämsässä) ja rallytokokisaan (Ylöjärvelle).

Tähti oli myös tokossa ja sen kanssa otin ihan lyhyesti AVOn jäävät, lyhyen seuraamisen ja luoksetulon pysäytyksellä. Hienosti meni ja palkaksi lensi uusi narupallo. :)

Taikurikin pääsi vähän rallattelemaan, kun sekin on ilmoitettu ekaan viralliseen rallytokokisaan.

Tänään oltiin sit nomessa. Mukana oli vain Pimpula. Tehtiin ensin WT:n tapaan walk uppia eli käveltiin rinnakkain ja edessä olija heitteli dameja rivistön molemmille puolille mutta kukaan ei päässyt hakemaan niitä. Mentiin kaikkien damien ohi ja yksi kerrallaan jokainen tessu pääsi hakemaan yhden damin. Pimpula toimi muutoin oikein mallikkaasti, mutta se seuraaminen eioo vielä kuosissa. Ja se paineistuu niin kovin lähellä olevista vieraista koirista, kun se haluaisi vaan alistua niille. Se markkeerasi hienosti jokaisen damin ja haki kaikki oikein hyvin. Palautuksetkin onnistui.

Sitten vaihdettiin paikkaa ja otettiin rivistä vuorotellen ykkösmarkkeerausten hakua. Muutama dami tippui sen verran hankeen, että Pimpula ei löytänyt niitä mutta hienoa oli nähdä se työskentelyinto hakuruutumaisesti. :) Sitten ihan loppuun otettiin linjaa motivoidusti ja se meni hyvin. Olen kyllä niin tyytyväinen tuohon koiraan ja siihen, mitä se on lyhyen ikänsä aikana ehtinyt oppia. :)

Illalla käytiin vielä Tähtösen ja Pimpulan kanssa pitkällä kävelylenkillä Lohjan kaupunkialueella. Oli kyllä mukava päivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti