Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Tässä ne nyt sit on

Pimpulan kuvat


Pimpulan lonkat ovat upeat Aat! Huomaa selvästi eron Tähtösen e-lonkkiin...


Tässä vielä Pimpulan kyynärät


Kyynärät voi siis tulla takaisin ykkösinä. Ne voi myös olla nollat huomautuksella "rajatapaus". Itse en ole kuitenkaan niistä huolissani.

Sain siis Pimpulasta vihdoin terveen harrastekoiran. ❤️ Tietty ymmärrän, että milloin tahansa meitä voi kohdata tapaturma tai vastaava, jonka seurauksena sattuu jotain kamalaa. Mutta se on elämää. Pääasia, että lähtökohta on parempi kuin esim. lonkkavikaisella Tähtösellä tai kyynärleikatulla Taikurilla.

Nyt ymmärrän myös sen, että menetys oli lähellä silloin Uuden Vuoden päivänä 2014. Sen vuoksi iloitsen ihan joka ikinen päivä Mustista ja siitä, että voin paijata niitä ja silittää turkkia ja viedä niitä ulos lenkille ja siivota tehtyjä tuhoja. Rakastan näitä elukoita sydämeni pohjasta! ❤️

Ja meille on tulossa ihana kevät. Ensin kokeillaan silkkisten onnea Mäntän Talvinomessa maaliskuussa, huhtikuussa olisi Pirkan Damit ja Taikurin luonnetesti, sitten mennään toukokuussa koko lauma muutamiin virallisiin rallytokokisoihin. Seuraavaksi kokeillaan silkkikarvojen onnea taippareissa, joko Perniössä tai Raaseporissa. Sen jälkeen olisi muutamat tokokokeet työn alla ainakin Kauniille Mielelle. AVOakin voitaisiin kokeilla kokeissa. Mutta päivä kerrallaan. Se on elämäni fraasi nyt.


2 kommenttia:

  1. Hyvähyvä!! Hanojen aukeaminen lonkkakuvauksessa positiivisista syistä on toisaalta ihan sikamahtavaa. Kokemusta on... Me mennään Pirkan jälkeen kuviin.

    Marjut

    VastaaPoista
  2. Onnea teille kuviin Marjut! Toivon totisesti, että kaikki pentuset olisi niveliltään terveitä. :)

    VastaaPoista