Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 15. helmikuuta 2014

Mattohalli

Päästiin sit eilen treenaan pitkästä aikaa tokoa Tähtösen kanssa Veikkolan mattopohjaiseen halliin. Voi että oli mukavaa ja siistiä. Pystyy heittämään palkan maahan eikä tartte miettiä hiekan määrää, mikä kulkeutuisi koiran suuhun. Labbiksen suuhan on aina kostea, niin lelu kastuu ekan noudon jälkeen ja sen jälkeen on hiekassa...

Treenasin taas AVOn liikkeitä. Alussa oli ryhmässä paikkamakuu. Tähti makasi hienosti ja rennosti, vaikka oltiin piilossa 4 min enkä käyny kertaakaan välipalkkaamassa. Rivissä oli 8 koiraa. Sitten otettiin ryhmässä paikalla istuminen, jolloin jäi. Seisomaan näkyville. Tähti laskeutui kerran alas makuulle, josta kävin sen sitten nostamassa ylös. Hienosti meni ryhmäliikkeet! :)

Sen jälkeen otin seuraamista ilman hihnaa sekä jäävistä seisomista. Tähti pysähtyi upeasti eikä liikkunu mihinkään kun palasin koiran taakse. Sitten luoksetulossa otin ensin tavallisen sivulle tulon, sitten pysäytyksellä ja loppuun vielä tavallisen. Hienosti meni nekin. Kerran otin liikkeestä maahan menon eikä ongelmaa.

Treenattiin noin puoli tuntia ja olihan koira väsynyt! Lopussa juttelin yhden toisen labbisihmisen kanssa ja oli kivaa saada tietää nimelle kasvot.

Harmitti kun en voinut ottaa Pimpulaa mukaan. Se ei siis ollut kotona kun olin lähdössä.

Lisäksi nyt olen ilmoittanut kaikki koirat kahteen virallisen rallytokokisaan. Eiku treeniä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti