Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

tiistai 25. helmikuuta 2014

Fysioterapiaa

Tähti ❤️ kävi eilen fysioterapeutin luona. Sitä hierottiin ja se sai laseria selkäänsä ja lonkkiinsa. Ennen hoitoa ravasi oikein nätisti, vasen takanen ottaa aavistuksen lyhyempää askelta mutta ero on niin pieni, että askel pysyy puhtaana. Selkä reagoi alussa aika lailla, etenkin vasemmalta puolelta, mutta hoidon aikana koira rentoutui taas ihan kokonaan. Fyssarin mukaan huonot lonkat eivät tässä koirassa näkyneet päällepäin. Sinällään hyvä uutinen. Varasin seuraavan ajan maaliskuun lopulle, niin otetaan taas sitä laseria Tähtöselle. Saatiin me kotihommiakin, pitää saada koira aktivoimaan syvät lihakset lanneselän alueelta. Uimaankin olisi kiva päästä hallille!

Sitten tuota Tähtösen lajivalikoimaa pitää miettiä. Sille parasta liikuntaa olisi lyhyet rauhalliset hihnalenkit monta kertaa päivässä. Ne siis tukisivat tuota lonkan tilannetta parhaiten. Lisäksi nomen voisi vaihtaa jäljestykseen, jotta ei tulisi niitä äkillisiä liikkeelle lähtöjä, liukupysähdyksiä ja taas äkillisiä takaisinjuoksuja. En tiedä. Vaikeaksi menee, koska koira selvästi tykkää nomesta ja irti riehumisesta... Tykkää se jälkihommistakin, mutta damireppu saa sen silmät loistamaan ihan eri tavalla. Sinällään mun pitäisi vaan päättää, että antaako sen elää onnellisena vaiko ei. Eioo ihan helppo nakki mullekaan...

Uus lonkkakuvausaikakin pitäisi ehkä varata ja tsekata missä mennään niiden suhteen. Mutta katsellaan, ei ehkä ihan oo tämän päivän juttu se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti