Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Huikea sunnuntai

Wautsi mikä sunnuntai! :)

Aamupäivällä oli pitkästä aikaa nome-treenit ja ekaa kertaa tänä talvena lumessa. Mulla oli mukana Pimpula ja Tähti.

Pimpulalle tehtiin alussa linja siten, että vietiin dami yhdessä linjaa pitkin yhden kaatuneen puunrungon taakse. Tallottiin maata, jotta dami jäi näkyviin. Haki sen ja hienosti palautti. Sitten vietiin dami uudelleen samaan paikkaan. Mutta. Tässä välissä otettiinkin kakkosmarkkeerauksia. Aloitettin siten, että eka haki ykköset niistä kohdista. Sit haki kakkoset ja hienosti meni! Hyvin käytti nenää, kun osa dameista upposi syvemmälle lumeen. Sain myös pidettyä koiran irti, ilman että karkasi heittojen aikana ja nyt ei paineistunut lainkaan vaikka välillä piti käskeä kunnolla pysymään paikalla. Ja silti lähti hienosti ja reippaasti käskystä hakemaan. Hyvä Pimpula ❤️!!! Näiden kakkosten jälkeen, joita se haki varmaan yhteensä 5 kertaa, vein koiran takaisin linjan alkupäähän ja lähetin matkaan. Ja hienosti meni, vaikka dami tosiaan meni sen kaatuneen puunrungon taakse eli oikeesti muisti, että siellä dami on. Ihana koira mulla ja nyt huomasi niin selvästi sen, kuinka kipeä se oli silloin Uuden Vuoden ekana päivän treeneissä. Tuijakin sanoi, että tämmöinen koira sulla oli jo aiemminkin. :)

Sit oli Tähtösen vuoro. Sille oli sokkona sama linja kuin Pimpulalla, mutta siten, että dami oli sen puurungon etupuolella pienen risun takana. Pari kertaa kaartoi noin 5m ennen puuta oikealle, mutta reippaasti palasi pillityksellä luokseni ja lähti käskystä uudelleen. Kolmannella kerralla käskin useamman kerran menemään eteen, jolloin meni suoraan damille. Hyvä Tähti ❤️! Sen perään otettiin pari kakkosta ja koska ne meni hyvin, loppui treeni siihen. Lopussa heittelin sille damia ja olipahan onnellinen koira! :)

Koska oli niin hyvä keli, niin lähdin vielä itse luistelemaan Nummelan retkiluisteluradalle. Kiersin lenkin 8 kertaa, jolloin sport tracker mittasi matkaksi 9,86 km. Ei paha ensikertalaiselta! Olipahan kiva päivä!

Ja olen nyt ilmoittanut molemmat koirat Mäntän talvinomeen lauantain alo-luokkaan dameilla! Nyt on siis pakko treenailla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti