Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

tiistai 11. helmikuuta 2014

Tokoa kaikille

Käytiin tänään klubin tokovuorolla hallilla treenaamassa.

Ensin oli Tähti ❤️. Otin sen kanssa lyhyen pätkän seuraamista, yhden AVOn liikkeestä seisomisen ja luoksetulon pysäytyksellä. Seisominen onnistui nappiin, pysähtyi heti, eikä liikkunu milliäkään kun menin ihan kropan vierestä taakse. Luoksetulossa ei lähtenyt ekasta käskystä liikkeelle, joten kävelin takaisin sen luo. Sitten jätin uudelleen eikä taaskaan lähtenyt ennenkuin vähän heilahdin. Pysähtyi kyllä upeasti ja siitä tuli vauhdilla sivulle. En tiedä jätinkö se liian kauas vai mikä sille tuli kun ei liikkunu... Kaukkareissa eka istumaan nousu oli vähän jähmeä, muutoin nekin meni hienosti. Ihana ja oikein innokas Tähti ❤️. Välipalkat tuli leluilla ja vasta lopussa palkkasin keitetyllä broiskun sydämellä. Silti koira treenasi mun kanssa.

Sitten otin Pimpulan hetkeksi. Se irti päästyään lähti ja juoksi hallin ympäri ja kävi juoksemassa kaikki putket. Olipa innokas! ❤️ Vähän otettiin seuraamista ja paikkamakuuta. En hirveesti viittiny hinkata, kun eilinen selkeästi väsytti vieläkin koiraa. Ei siis fyysisesti ollut väsynyt, mutta jotenkin ei ollut niin reipas kuin eilen.

Noh loppuun toin vielä Taikurinkin treenaan. Pakkokai sitä rallya on treenatakin, kun ne kisat tulla kolkuttaa... Eli seuraamista ja rallytokon ALO-luokan juttuja muistutettiin mieleen. Taikurillahan on epävirallinen RTK1 suoritettuna, joten tavoite ois kirkastaa se viralliseksi merkinnäksi. Taikuri oli kyllä innokas, tosin saattoi ne broiskun sydämet vähän edesauttaa siinä... ❤️

Ennen tuntia hain koirille ruokaa.  A. Kolulahti - Kaiken Aikaa myy Happy Dogin tuotteita, joten säkillinen Africaa lullukoille ja Sporttia Pimpulalle tuli tällä kertaa mukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti