Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Tokoa ja tottistelua

Arkitottelevaisuuskoulutusohjaajakurssi on nyt käyty kokonaisuudessaan. Enää puuttuu harjoittelut, 10 krt, valvovan silmän alla. Harjoittelut voi vastaanottaa voimassa olevan tokokoulutusohjaajakortin omaava henkilö. Onneksi omassa koiraklubissa moinen löytyy, joten ei tuota ongelmaa suorittaa se harjoittelu.

Ollaan myös itse päästy treenaamaan. Saatiin Tähtösen kanssa tokopaikka Hiiden Haukkujen ALO-AVO ryhmästä. Eilen oli eka treeni ja ihan kivaa oli. :) Tehtiin alkuun luoksepäästävyys ja paikkamakuu ryhmässä. Tähtihän vaan oli ja pötkötti. Sitten otettiin targettia ja vähän ruutuakin. Tähti ❤️ on kyllä ihan superkoira mulle tokoon. Harmi kun elämä on mitä on (eli ne lonkat...).

Eilen myös tottistelin kotitiellä Pimpulan kanssa. Pakko koittaa muistuttaa sen mieliin asioita, kun on kuitenkin ne rallykisat tulossa. Tehtiin seuraamista, pysähdyksiä perusasentoon ja kapulan noutoa. Noudossa ei ole ongelmaa, mutta tuossa kontaktissa yleisellä tasolla on. Joudun jonkun verran vielä treenaamaan... ;)

Taikuri on vaan törpötelly kotona. Se on kyllä sisällä niin läheiskoira, mutta ulkona se on melko urpo. Tänäänki naapurin tessu juoksi irti tiellä, niin Taikuri nosti ihan järkyttävän älämölön... Ilmoitin sen nyt hajuerottelukurssille. Aion vahvistaa sille verta, joten josko vielä mejä-kokeisiin tie veisi nyt tulevana kesänä.

Huomenna jatkuu Pimpulan taipparikurssi. Katotaanpa miten menee. Lauantaina ois sit ne Pirkan Damit edessä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti