Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Arkitottelevaisuuskoulutusohjaajakurssilla

OVoi jösses mikä sanahirviö tuossa otsikossa tulikin jo mainittua! Mutta joo, viikonloppu oli ja meni kursseilla istuessa. Olin siis Helsingissä kennelpiirin järjestämällä arkitottelevaisuuskoulutusohjaajakurssilla, joka pitää nyt jatkossa käydä pohjalle, jos haluaa saada kilpatottelevaisuus- tai rallytokon koulutusohjaajan lisenssin. Noh, minähän sitten menin opiskelemaan. Kouluttajina kurssilla oli Pirkko Bellaoui ja Hannele Pirttimaa.

Nyt käytiin läpi teoriaa ja käytäntöä. Lisäksi mukana oli aloitustentti, johon yritin lukeakin, mutta 4 paksun kirjan lukeminen rivi riviltä, jäi kyllä vaan selailuksi ja kuvien katsomiseksi. Tentti meni läpi, samoin eka vkonloppu muutoinkin. Kolme tehtävää tuli nyt kotiin ja sitten kurssi jatkuu parin vkon kuluttua. Eli ihan kivasti on puuhaa, kun teen vuorotyötä, käyn omaa opettajakoulua ja hlausin treenailla myös omien koirien kanssa. Ei oo siis vapaa-ajalle mitään ongelmia... :) Onneksi kotitehtävät oli mielenkiintoisia, joten jaksaa sit istua tietsikalla raportteja ja suunnitelmia vääntäen.

Koirat on olleet aika vähällä treenillä viime viikon. Lenkkeilty toki ollaan mutta muutoin ei mitään ihmeitä oo tehty. Maanantaina Tähti pääsi arkitottikseen ja se olikin ihan liekeissä hallilla. En ottanu muita ees mukaan, joten olipahan kunnon laatuaikaa sen kanssa. Pimpulan kanssa on treenailtu nomea kahdestaan. Lähinnä sitä linjaa oon koittanu vahvistaa,jotta osuisi sit kisoissa kohilleen. Taikuri on vaan ollu ja treenaillu tokoa lähinnä ruokakippoa vastaan.

Taikuri kävikin tänään taas trimmauksessa. :) Siitä tuli taas ihana pikkupoika!


Oikeesti tuosta kuvasta huomaa kuinka paljon sen lammasturkki leventää koiraa. On se toki nyt ollutkin vähän dieetillä Tähtösen kanssa, mutta silti. Ero on niinkuin yöllä ja päivällä koirassa. Se tietty harmitti, että nyt tuli pakkaset takas kun koira joutui luopumaan turkista. Taikurin kun ei suostu loimea päälle pukemaan. Loimi revitään kappaleiksi tai sit koira jähmettyy sahapukiksi. Noh, täytyy lenkittää pääosin metsässä tuulensuojassa ja lyhyitä lenkkejä ennenkuin kelit lämpenee.

Ihana Taikuri ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti