Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Nomea ja tottistelua sekä rallytokon fiilinkejä

Wuhuu, mitkä nometreenit oli tänään tarjolla Petikossa, Vantaalla.

Oltiin tosiaan toista kertaa taipparikurssilla ja tehtävänä oli linja ja tavan ykkösmarkkeeraus. Alussa tehtiin sokkona sitä samaa linjaa, jota tehtiin viikko sitten motivoidusti. Pimpula muisti hienosti ja sai upean startin alkuun. Sen jälkeen muiden jatkaessa tuota harjoitetta, minä tein Pimpulan kanssa monta eri linjaa eri suuntiin omilla dameilla. En häirinnyt muita, koska olin siellä kouluttajan näyttämällä odotusalueella ja en pillittänyt lähialuehakua enkä luoksetulopillitystä. En edes käskenyt kuin pienellä hiljaisella käskyllä eteen. Eikä se Pimpula edes tarvitse mitään muuta, ainakaan tänään ei tarvinnut. Oli kyllä hienoja linjoja! ❤️

Ykkösmarkkeerauksissa ei ongelmaa. Koira odotti irtaallaan heiton aikana ja lähti vasta käskystä eli hyvin meni. Haetutin 4 ykköstä ja lopetin siihen, kun koira tuntui vähän väsähtäneeltä. Tuo taipparikurssin treeniaika on mielestäni liian pitkä yhtäjaksoisena noin nuorelle koiralle, koska sitä odottelua tulee ihan liikaa. Ymmärrän toki, että kokeissa tulee odotteluja, mutta yleensä siinä vaiheessa koira on jo kisakuntoinen ja iältäänkin vanhempi. Pimpula on nyt kurssin vanhin koira vuoden ja kahden kuukauden ikäisenä. Sanoinkin kouluttajalle, että markkeerausten jälkeen, että lopetan tähän ja vien koiran nyt autoon lepäämään.

Eilen käytiin hallilla tottistelemassa. Oli ihan kivaa, vaikkakin ei me siellä mitään "oikeaa tokoa" kunnolla päästy tekemään. Oli talvikauden lopettajaiset, niin taas oli temppurata tehtävänä. Pimpula teki ihan ok ne tehtävät namin avulla. Oli siis jäävät ja estehyppy ja pujottelua.

Sain hienon ja hyvän videoklipin takapalkkauksesta, kun Johanna näytti koiransa Tinken avulla sen. Tarvitsen sen klipin siihen arkitottelevaisuuskoulutusohjaaja-kurssin kotiläksyyn siis.

Ollaan myös rallateltu ja hyvä, että kokeiltiinkin. Koekausi kun alkaa Vappuna, niin syytä olisi vähän treenaillakkin alle. Ettei tule turhaan maksettua hirveitä koemaksuja... :)

Tähti ❤️ pääsee huomenna fysioterapeutille ja saatiin me myös toko-koulutuspaikka. Ihan hyvä päästä taas ryhmään treenaamaan. :) Kauden eka tokokoe on Inkoossa 27.4.2014. Mennään edelleen kokeilemaan sitä ALOa, josko napsahtaisi vihdoin se toinen ykköstulos... Se jää nähtäväksi.

Taikurille ❤️ maksoin luonnetestipaikan, saapa nähä mitä sieltä sitten tulee esiin. Sekin pääsi rallattelemaan ja kyllä oli nihkeää meno ilman palkkaa... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti