Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Tottista ja tähtiä... *****

Oltiin tänään tottistelemassa ja Tähti oli ihan superhyvä! Tehtiin ihan perustokoa, harjoiteltiin VOI-luokan liikkeitä ja jumpattiin ALOa. Voi itku, jos tuo koira joskus kokeissa toimisi samallalailla kuin treeneissä, niin ei tarttis ootella. Niitä ykkösiä siis... ;)

Tähtösen seuraaminen on parantunut. :) Nyt se ei ees koittanu nuuskia maata vaan kontakti pysyi koko ajan, myös liikkeiden välissä. Laitoin sen välistä maahan, jotta se ei väsähdä. Tehtiin siis aina yksi liike kerrallaan ja meitä oli 4 koirakkoa mukana. Eli joutui odottelemaan. Luoksetulon tein alon tyyliin, jotta en sotke koiran ajatusta tulevia kokeita ajatellen. Nouto meni metikköön, kun koira oli jo ihan puhki. Ruutua ei olla treenattu oikeestaan lainkaan ja nyt kekkasin, että en ees aio opettaa ruutua ruutuna vaan käytän nomesta tuttua mene-käskyä, pysäytän seis-käskyllä oikeaan paikkaan, jolloin koira automatic kääntyy katsomaan lisäohjeita ja sit kaukokäskynä vaan maahan. Jee, ainakin ajatuksena tuntuu helpolta... ;) Paikkamakuussa oltiin 1 min piilossa ja Tähti vaan pötkötti. Ihana köllöttelijä... <3

Taikuri oli kans perusalkeistokossa ja se oli parempi kuin joskus aiemmin. Ehti se kyllä pari krt räkyttää vieraille koirille, mutta antoi heti periksi kun vähän konahin. Paikkamakuussa se pysyi koko ajan maassa hyvin levollisena, kävin toki pari krt palkkaamassa. Ja hihna roikkui edessä maassa... Paikalla istuminen oli vähän haasteellista, kun se valuu koko ajan maahan... Liikkeestä maahan meno meni hyvin, liikkeestä istuminen ei ihan niin hyvin, mutta hyvin se jää paikoilleen vaikka minä liikunkin siitä pois päin. Estehyppy meni ihan taiteen sääntöjen mukaisesti, jee, hyvä Taikuri! :) Ja luoksetulossa se tuli oikein reippaasti suoraan mun vasemman jalan viereen. :)

Olin kyllä tyytyväinen molempiin koiriin. Tännän jätin Pimpulan yksin kotiin ja käytiin viettämässä laatuaikaa isompien kaa.

Pimpula oli yksinään eilen mukana rallytokossa ja samalla treenasin hyppy-käskyä matalilla agiliido-esteillä ja ne menivätkin oikein hienosti.

Huomenna aattelin aamusta käydä taas hölkkäämässä Taikurin ja Pimpulan kaa ja vaihtaa sit Tähtösen loppuverkkaan kun kävelen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti