Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Lähtihän se. Vihdoinkin.

Jihaa! Hirven selkäranka tuotti tulosta ja tänään irtosi se Pimpulan viimeinenki maitohampukas tuosta oik. alakulmasta. Mulla alkoi jo paniikki iskeä, mutta nyt helpottaa. Olin taas jo soittamassa ell:lle, että kyllä se on poistettava, kun se rautahammas ei pääse kasvamaan omaan paikkaansa, kun se maitohammas on edelleen siellä. Noh, ihan hyvä kun en soittanut. :)

Tänään mennäänki maksullisen miehen yksityistokon pentukokeeseen. Jännää, mutta eri tavalla... ;D

Viikko on taas hurahtanut, tuntuucetten mitään oo tasskaan ehtiny treenailla. Yks päivä harjoittelin Pimpulan kaa kontaktia ja maahan menoja, mutta ei se vieläkään osaa pelkästä käskystä mennä maahan. Pakko avittaa kädellä.

Taikuri on parantunut tässä muutamassa viikossa huomattavasti. Eihän se tietty Tähtöselle vertaa vedä, mutta Taikuriksi parannus on selvä ja huomattava. Seuraamisen kontakti on ajoittain kateissa, mutta hienosti se toimii muutoin. Paikkamakuuta täytyy alkaa vahvistamaan, jotta joskus voisi ehkä kokeilla tokoa. Ja jälkikoepaikkaa edelleen metsästän sille.

Tähtösen kaa vedettiin maanantain arkitottiksessa bh-koe parilla namilla läpi. Vettä tuli kuin sanonko mistä ja koira toimi. Eka oli seuraamiset, ne on edelleen tylsää tolle koiralle, mutta sitten aloin laskea askeleita ääneen, joten koirakin otti kontaktia. Sitten ne jäävät menee hyvin ja luoksetulo, tosin suoraan sivulle. Ja paikkamakuu meni kuin oppikirjassa. Koira vaan makasi sateessa tarkkavaisena ja nousi ekalla käskyllä hienosti ylös. Olen nyt koittanut metsästää meille sitä koepaikkaa, toivottavasti tärppää. :)

Aamulenkillä koirat pääsi uimaan ja kyllä ne olivatkin iloisia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti