Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Hakuruutua ja tottistelua

Olipahan päivä ja viikonloppu!

Pimpulan kanssa ollaan treenattu nomen hakuruutua. Tänään vein dameja sen kanssa metsään ja sitten vaan koira perään. Ja kyllähän se menee. Innokkaasti ja vauhdilla. :) Tuo damit hienosti pois, mutta tänään tiputti kaikki mun jalan viereen. Se ei ole sitä noin tehnyt aiemmin, joten en oikein tiedä jänskättikö tuo metsä sitä enemmän kuin turvallinen nurmikko. Noh, otamme yhteistreenit loppuviikosta, joten pääsen kunnolla treenaan.

Sitten tänään tottisteltiin pikkuisen ja palkinnoksi päästin putkihullun koiran mutkaputkeen. Ja sinnekin se meni eikä meinannut. Oli kyllä iloinen lopetus! :D

Myös isommat pääsi tottikseen. Tähti oli taas ihan super. Se ei reagoinu mihinkään häiriöön, joten hyvillä mielin mennään elokuussa kokeisiin. Harjoiteltiin myös hyppyä. Oli kaksi lautaa ja tein sen 2 kertaa. Kummallakin kerralla ilman käsiapua, pelkällä suullisella käskyllä ja menihän se. Tosi hienosti ja jäi seisomaan juuri oikeaan paikkaan. Ihana Tähti <3 Tähtikin pääsi lopussa putkeen ja kyllähän tuli labbikseenki vauhtia... ;)

Taikuri oli taas välillä ihan pöllö... Huoh, en aina oikein tiiä mikä sillä viiraa. Pystyin kyllä pitämään sitä irrallaankin, mutta en seuraamisissa. Luoksetulot oli hienoja ja estehyppykin meni hienosti. Kotona se seurasi taas hienosti ja otti tosi hyvin kontaktia.

Käytiin vielä loppukävely siinä Saukkolan kylätiellä Miran ja hänen koiriensa kanssa. Nyt on vähän väsyneitä koiria kotona. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti