Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Sadas postaus

Hui! Tämä on blogin 100. postaus. :) Olin ajatellut säästää tätä, mutta koska tämän aamun harjoite meni niin hyvin, niin pakkohan se on jakaa.

Kaikkea onkin taas tehty ja pian pidetään semmoiset juhlat, että oksat pois.

Pimpulalle tein ekan hakuruutu-harjoitteen dameilla. Ihan meidän omaan pihaan laitoin puoliympyrän kaareen dameja, matkaa ehkä 10-15 m. Hienosti haki kaikki damit, ihan ekan damin vaihtoi kerran, mutta sen jälkeen haki yhden ja toi pois. Palkinnoksi heitin markkeerauksia kaninkarvadamilla. Wuhuu! Tietty tämä oli ääreishelppoa, koska koira näki kaikki damit selvästi, mutta varmasti kokemuksena auttaa kun siirrytään metsään treenaamaan. Lisäksi damipalkka toimii. Jos en edes ota namia mukaan, niin se tuo damit suoraan käteen eikä ala pudottelemaan niitä mun jalkojen juureen. :) Voi kun olen tyytyväinen pieneen koiraani... Tosi pieni, se on nyt jo lullukoiden korkuinen ja ainakin etutassuissa on vielä kasvupatit olemassa... ;) Harjoiteltiin myös maahan menoja, takaa kiertoja sivulle yms. pientä kotitottista. Täytyisi taas joku päivä sulattaa lintuja, jotta pääsisi treenaamaan kunnolla oikealla riistalla. Nyt mulla on oikeesti hyvä noutaja käsissä. <3 Maanantain tottiksessa tehtiin luoksetuloja mun eteen ja hienosti onnistui, tosin ope joutui pitämään koiraa vielä kiinni, kun eihän se osaa vielä jäädä istumaan mun lähtiessä pois. Kotona se osasi jo eilen maata aika pitkään paikoillaan, kun käskin kaikki koirat maahan ja menin laittamaan takaoven kiinni. Siinä ne sitten jokainen pötkötti maassa sen aikaa. Oli kyllä hyvä harjoite! :)

Sitten Tähti. <3 Viikon kuluttua juhlitaan ja kovaa. Tähti täyttää silloin 3v. Iines-kultahan lopetettiin viisi päivää vaille kolmivuotiaana, joten uskallan jo nyt sanoa, että Tähti juhlii kanssamme. Tähti on meinaan niin hyvissä voimissa. Ainoa mistä huonot lonkat tunnistaa, ettei se jaksa helteillä lenkkeillä. Heti kun viileempää, niin johan koira liikkuu kuin normaalimpikin tessukka. :) Tähti on niin superkoira! Maanantain tottiksessa harjoiteltiin mm. paikkamakuuta ja paikalla istumista siten, että ohjaajat oli piilossa. Ja Tähti vaan pönötti. Myös tunnistusnoutoharjoite onnistui, tosin siinä oli vaan oma ja vieras kapula. Tänään pidetään rennompi välipäivä lenkkeilystä. Jos kelit sallii, huomenna voitaisiin taas mennä uimaan. :)

Taikuri on ollut taas vähän niin ja näin. Eilen illalla se alkoi taas riehumaan hihnan päässä, kun Minna ja Iso-Dee liittyivät mukaan lenkkiseuraan. Tuli taas tunne, että nojoo, kyllä tää on labbis vaikkei ihan joka kerta uskoisi... ;) Kyllä sain sen sitten rauhoittumaan, mutta olihan rasittavaam kun se piti koko ajan vahtia ettei Iso-Dee mee liian lähelle Pimpulaa. Käytiinkin kunnon iltalenkki anopin pöndellä. Tokossa se toimii ajoittain oikein mallikkaasti. Sitten välillä se lyö kaiken ihan läskiksi... Huoh, semmoinen on Taikuri! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti