Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 29. marraskuuta 2014

Voivoi Pimpulan tassukasta...

Voi morjens mitä meille tulikaan eteen maanantaina!

Huomasin jo su-iltana, että Pimpula tiskasi oikeaa etutassuaan useasti. Alussa ajattelin, että se vaan puhdistaa itse itseään, mutta kun se sitten jatkui vielä ma-aamuna niin menin ja katsoin tassun pohjaa. Siellähän olikin sitten se iso antura halki! :(

Käytiin sitten eläinlääkärissä, jonka mielestä haava oli jo vanha, mutta koska se oli syvä ja iso, niin hän halusi sitten paikata tassun pohjan. Voi olla vanha haava, koska koirahan ei ollut ontunut lainkaan eikä haavasta ollut tullut verta ainakaan kotiin. Koira sitten nukutettiin ja haavaa tuoreistettiin. Sen jälkeen se tikattiin ja laitettiin siteeseen. Mukaan tuli antibioottikuuri sekä vähän kipulääkettä.

Saikkua Pimpula sai 2-4 vkoa, riippuen haavan paranemisesta ja siitä mitä se meinaa treenata. Eli metsätreenit sekä aksa on nyt hetken aikaa tauolla. Tokoa ehkä voidaan jo parin viikon päästä treenailla.

Nyt on side otettu jo pois ja tassukas näyttää hyvälle. Ulos tassu suojataan tossulla. Hyvin Pimpula kävelee töppönen jalassa. Vielä reilu viikko töppösen kanssa hihnalenkkejä ja sitten voi pikkuhiljaa kokeilla irtioloa esim. tasaisella pohjalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti