Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 1. marraskuuta 2014

BH hyväksytty

Käytiin tänään Tähtösen kanssa Lohjalla BH- eli koirien käyttäytymiskokeessa. Tuomarina oli Maija-Liisa Kajas. Ja me saatiin hyväksytty tulos. Jihuu! :)

Tottis-osio meni läpi rimaa hipoen, kun tuomari vaikutti aika tiukalta, mutta onneksi kaupunkiosuudella ei ollut mitään ongelmaa, joten läpi meni. Ja hyvä niin! Enempää ei aiota pk-lajeja harrastaa.

Seuraamiset meni mun mielestä ok. Tähti ei seuraa niinku pk-koirat, mutta enhän sitä ole koskaan sille opettanutkaan. Hihnassa meni tänään paremmin, joten arvosana oli tyydyttävä.

Liikkeestä istuminen oli tuomarin mielestä liian hidas, joten sekin oli tyydyttävä. Itse oli kuitenkin tyytyväinen, koska eipä oltu tähän mennessä palkattu koiraa kertaakaan muutaku pienesti silittämällä.

Liikkeestä maahan meno oli tuomarin mukaan liian hidas. Luoksetulossa mun ja muidenkin kisaajien mielestä Tähti oli ihan super. Lähti hienosti makuulta käskyn ymmärrettyään, juoksi täysillä mua kohti, mutta tietty toko-taustalla tuli suoraan viereen. Tuomarin mielestä se oli liian hidas lähtö, hidas liikkuminen ja vielä suoraan sivulle tulo, joten arvosana oli tyydyttävä.

Paikkamakuussa se nousi istumaan, sitten seisomaan ja ihan lopussa lähti hitaasti liikkumaan mua kohti. Tämä olikin ainoa liike, joka meni ns. hylätyksi eli oli puutteellinen.

Tottelevaisuusosiossa koiran olisi pitänyt olla energisempi ja blaablaablaa. Se oli kuitenkin hyväksytty, joten olin ihan JIHUUJIHUU-fiiliksissä!!! :) Ja tosiaan kaupunkiosio meni hienosti, joten nyt on taas uusi titteli koiran nimen edessä. BH.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti