Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Agiliitelijä

Olen saanut Pimpulasta uuden agiliitelijän! Ollaan käyty nyt viikoittain treenaamassa Nummella, halli-aksassa ja Pim ❤️ on ollut oikeesti treenimäärään nähden osaava ja lupaava koira. Olen saanut huomata, että treenimetodit ovat hieman muuttuneet siitä ajasta, jolloin treenasin agilityä Iineksen ❤️ kanssa.

Eilen treenissä oli erilaiset pyörittelyt ja putkeen sekä pussiin lähetykset. Pimpula alkaa jo tajuta sen irtoamisen, ainakin putkeen menee jo kohtuu kaukaa. Pyöritykset on vielä vaikeita, mutta saatiin tuurilla muutama hyvä onnistuminen. Ja putki toimii myös hyvänä palkkana!

Mulla on nopea ja kuumuva koira ja joudunkin itse olemaan tarkkana. Tässä pätee sama kuin siellä Katteluksen nome-treenissä sain kuulla, että mitä sallin ja missä tilanteessa. Kuumutessaan Pim rupeaa helposti näykkimään, niin mää en sais sallia sitä missään tilanteessa. Eli jos näykkiminen alkaa aksassa, niin koira pitää pysäyttää ja lopettaa treeni, vaikka hetkeksi. Mutta siis koiralle kerrotaan rauhallisesti, että tämä näykkiminen ei jatku tai sitten treeni loppuu kokonaan.

Jännittää kyllä miten treenit kulkee jatkossa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti