Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

maanantai 17. marraskuuta 2014

Nomea ja tokoa

Eilen oli normaali treeniporukamme nome-treenipäivä. Pitkästä aikaa treenattiin vanhassa tutussa Lohjan metsässä. Siitä onkin tosi pitkä aika kun viimeksi on siellä treenattu, oisko joskus keväällä... Nyt on vedet jo niin kylmiä, ettei enää oo järkeä mennä kaislikkoon treenaan.

Pimpula otti ensin motivoidusti lyhyen ja pitkän linjan. Olin vienyt sinne kauemmas useamman damin (kun Pim ei vaihda), niin se sai heti alkuun hakea 4 damia pois. Se olikin tosi innoissaan ja treenikamut sanoikin, että koira on täynnä elämäniloa ja intoa työskennellä. Se oli ihanasti sanottu. Pim ❤️ Sitten vietiin taas yksi eri linja motivoidusti, mutta sitten tulikin häiriömarkkeerausheitto, haettiin se linja ja vasta sitten se markkidami. Hienosti meni, ei ongelmaa. :)

Kakkosmarkkeerauksissa tuli sitten se sama ongelma, mikä on vaivannut jo aiemminkin. Eli Pim katsoo hienosti heitot ja istuu nätisti paikoillaan. Sitten sen katsoessa damia, sanon sille "hae", niin se nostaa katseen ja jää tuijottaan mua. Lähtee kyllä toisella käskyllä, mutta joku klikki on nyt tullut pikkukoiran päähän kun ei lähde ekalla... Sitä sitten vahvistettiin tosi lyhyillä heitoilla, tavan ykkösillä siis. Joka kerta kun lähti ekalla käskyllä, niin kehuin, jos ei lähtenyt, dami nostettiin ja heitettiin uudelleen. Lopetin kun sujui pari krt hyvin.

Ihan loppuun otin vielä muutaman linjan pysäytyksellä ja oikeaan ohjauksella. Ne meni yhtä lukuunottamatta hyvin, joten lopetin hyvillä mielin treenin siihen.

Tähti ❤️ haki muutaman linjan ja pari markkia ja oli ihan über-iloinen. Karkasi joka kerta "paukkuun" mutta en kieltänyt sitä kun se oli niin täynnä virtaa kerrankin.

Taikurikin ❤️ sai lopussa hakea, mutta eihän se dameja jaksa tuoda... Otti suuhun ja sylkäs maahan. Sen treeni olikin sitten siinä...

Illalla kävin vielä tokossa, jossa Tähti pääsi ensin kentälle. Aiheena oli luoksetulo ja sitten treenattiin normi avoimen luokan liikkeitä. Lopussa Pim kävi treenaamassa seuraamista vieraan koiraporukan keskellä. Hienosti meni, joten oli kyllä hyvä päivä takana.

Ihania ja kivoja koiria mulla! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti