Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 16. elokuuta 2014

Toko AVO ja nomen sivusuuntia

Käytiin tiistaina Tähtösen ❤️ kanssa tokoilemassa Inkoossa. Tuomarina oli Pernilla Tallberg.

Paikkamakuu 0 (nousi levottomana noin 2 min kohdalla seisomaan ja liikkui piipitellen meitä kohti)
Seuraaminen 8 (vähän jätätti jossain vaikeessa, mutta koiran iloisuus oli plussaa)
Liikkeestä maahan meno 9
Luoksetulo 5 (tuli lähes pysähtymättä mun jalan viereen)
Liikkeestä seisominen 0 (kolmoiskäsky)
Kaukokäskyt 0 (ei noussut istumaan, mutta en tajunnut voivani käyttää kolmoiskäskyä tässä ekassa nostossa)
Nouto 6 (pureskeli kapulaa ja otin sen ilman liikkurin käskyä)
Estehyppy 0 (meni esteen takana makuulle, mää menin sekaisin liikkurin käskytyksissä ja otin lopulta koiran viereen ilman takaisin hyppyä)
Yleisvaikutelma 8 (iloinen hännänheiluttelija)

Yhteensä 69p eli AVO0.

Olin silti tyytyväinen suoritukseemme, koska menin treenaamatta kokeeseen ja seuraaminen oli parasta antia! Nuo muut oli mun mokia pääosin ja pelkästään nuo neljä nollaa vei meiltä mahdollisuudeen sataan pisteeseen. Tietty tuo paikkamakuun epäonnistuminen harmittaa, koska treeneissä Tähti ❤️ on yleensä aina pysynyt hyvin paikoillaan. Noh, seuraava koe syyskuussa Nummelassa. Ja sitä ennen aion kyllä enemmän treenata tuota liikkurin käskytystä...

Pimpulalle ❤️ oon aloittanut opettaan sivusuuntia. Apuna käytän normilenkillä ollessa valkoista pikkudamia. Koira saa juosta irti mun edellä. Sitten alussa tein niin, että pillillä pysäytin koiran, huusin "seis", heitin damin jommalle kummalle puolelle ja sit kädellä ohjasin suuntaan. Koiran tajuttua aloin vaikeuttamaan. Koira menee edellä, heitän damin ja sit vasta pillillä pysäytys ja käsimerkillä koira perään. Sit vaan lähialuepillitystä, jotta etsii damia. Ihan kivaa tuo treeniä on ollut ja helppoa tehdä vaikka monta kertaa päivässä lyhyt treeni.

Huomenna on riistatreeni ja otinkin tänään taas kaikkia eri lintuja ja kaneja sulamaan. Ilmoitin meidät vielä yhteen nome b-kokeeseen syyskuulle, mutta katsotaan nyt päästäänkö sinne osallistumaan.

Ja mitä Taikuri ❤️. Noh Taikuri on ainakin toiminu remmirähjänä lenkillä ollessa. Voi morjens sen koiran kans... Mää en enää keksi mitä tekisin sille. Tänään tuli pari pikkukoiraa vastaa ja vaikka mulla oli vaan Pim ja Taikuri, niin ihan järkky konsertti nousi ilmoille... Mulla oli tänäänkin koirille herkkuja syötettävänä, mutta ei auttanut. Taikuri on ihan jees yksinään, mutta ihan hullu jos on joku muu mukana. Sitten en saa pidettyä kontaktia koiriin kun yks huutaa riehuu hihnan päässä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti