Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Nome-viikonloppu ja kaveeraamista

Treenattiin eilen riistoilla Vihdin suolammella. Mulla oli mukana kaikki 3 labbista.

Pimpula teki pitkää linjaa pitkällä yliuitolla eli samaa kuin viikko sitten. Linjat meni ok, mut markkeerauksissa koira empi lähtemistä veteen. Nekin sitten onnistuivat kun vaihdoin itse lähetyspaikkaa. En tiedä mikä koiralle tuli, oisko usko vaan loppunut pitkällä matkalla. Seuraamme tilannetta seuraavissa treeneissä. Linjoissa oli tosi hienoa huomata, että kun koira kääntyi kysymään neuvoa, niin sille riitti, että nostin oman käteni (valkoinen hanska) pystyyn. Ei tarttenyt mitään sanoa. Ihana Pimpula ❤️. Sitten Pimpula sai hakea 2 varista "taipparihakuruuudusta" ja loppuun otettiin vielä hakua siellä lammikon päässä olevassa metsä-suo-ruohokaislikko-metsä ruudussa. Hienosti nousi riistat ylös ja koirasta oikeesti näkyi lopussa, että oli aika puhki.
Taikuri The Kihara yllätti! Kokeiltiin huvin vuoksi sillekin riistalla treeniä. Niin mitä ihmettä onkaan tapahtunut. Taikuri toi kaikki riistat yhtä varista lukuunottamatta suoraan mun KÄTEEN! Se haki hienosti lokit järvestä ja palautti ne mulle ja vieläpä käteen. Sitten kokeiltiin sitä taipparihakuruutua ja sieltähän se haki 4 varista ja palautti ne tosiaan mulle ja yhtä lukuunottamatta sain ne käteen. Loppuun otettiin vielä kanin jälki ja sekin löytyi ja tuli mulle käteen. Wautsi mikä koira! Ilmoitin sen sitten samantien Labbiskerhon taippariin Raumalle. Hakuruudussa Kirsi kävi vähän auttamassa Taikuria, mutta hienosti meni verrattuna Taikurin kiinnostukseen dameihin... Eli nyt sit riistatreenit jatkuu koko syyskuun. Taikuri ❤️

Tähti ❤️ teki samaa taipparitreeniä kuin Taikuri. Lokit nousi hienosti vedestä kunhan Rinsessa löysi arvokkaan reitin veteen... Sehän ei loikkaa niinkuin Pimpula tai Taikuri. Hakuruudussa se löysi kaikki riistat, mutta se nostaminen on sille niin vaikeeta. Hyi, kuka sitä nyt kuolleita variksia haluaa suussaan kantaa... Nosti se lopulta kolme varista, kun Kirsi heitteli niitä sille. Kanin jäljellä oli sama juttu, että hienosti se jäljesti mutta ei nostanut ennen motivointia. Tähti tarvitsee siis lisää kantotreeniä enkä sitä ilmoittanut taippariin. Mutta hienosti meni muuten.

Käytiin sit tänä aamuna Pimpulan kanssa Pusulassa treenaamassa oikeessa kaislikossa. Otettiin sit damitreeni, koska ihan extempore keksittiin Tuijan kanssa, että treenataan. Rantaan mennessä Tuija heitti yhen damin muistiksi siihen niitten pihalle. Tehtiin hakuruutu ryteikkömaa-korkea kaislikko-vesi-alueelle. Ei ollut kovin syvää, mutta aika rankkaa loikintaa koirat joutuivat siellä tekemään. Pimpula näki damien heitot. Ja hienosti lähti. Hävisi kaislikkoon kuin oikea koira. Ja meni uudelleen vaikka ei heti damia löytynytkään. Tosi hienosti haki 5 damia ja sitten oli Tuijan Dara-flätin vuoro. Pim haki siinä välissä sen yhden muistilinjan. Hienosti meni sekin! Sitten otettiin lopussa pari kakkosmarkkeerausta Pimpulalle siten, että eka dami putosi avoveteen ja toka kaislikkoon juuri vesirajan viereen. Ekalla kerralla joutui vähän etsimään sitä kaislikkodamia mutta löysi sen lopulta. Avovedessä ei ongelmaa. Sitten tein vielä vesilinjat siihen kaislikkodamin putoamispaikkaan. Jouduin vähän ohjailemaan mutta aika hyvin ne damit nousi sieltä ylös.

Oli kyllä hyvä treeni näin aurinkoisen su-aamun kunniaksi!

Mennään vielä Tähtösen ❤️ kanssa kaverikoirakeikalle Nummelan Kaarikeskukseen. Ihan kiva sunnuntai! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti