Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Arkitottista ja paukkuja

Eilen alkoi sit arkitottis Nu-Pun kentällä. Otin sinne Taikurin, kun Pimpula joutui päivällä paukkutreeniin ja Tähtösellä tulee tokotreeniä nyt ihan urakalla. Taikuri olikin kentällä oma itsensä eli välistä sen piti vähän murhutella naapureille mutta sain sen melko hyvin kuitenkin pysymään aloillaan ja ennen kaikkea sain sen seuraamaan mua ilman, että mun piti koko aikaa kauhoa sitä perääni. Sehän periaatteessa osaa ALO-luokan liikeet, mutta kun se on tommoinen persoona, niin koekoirahan se ei missään nimessä ole. Tokossa siis. Rallytokossa voidaan ainakin ALO-luokka rämpiä, kun siinä koira pidetään kytkettynä.

Töitten jälkeen menin taas lähimetsään starttarin kanssa. Pimpulaa alkoi selvästi jännittämään jo se, kun laitoin kotona pari panosta paikoilleen ja laitoin sen damireppuun. Päätin sitten ensin aloittaa ihan perushommilla eli otettiin linjaa. Ilman paukkua. Pimpula oli hirveen levoton koko ajan eli selvästi se odotti, että milloin kuuluu mäiskettä. Mulla meinas mennä hermo, kun pyysin sivulle ja se vaan tuijottelee ihan muualle kuuntelematta mua. Noh, kun saatiin muutama hyvä linja hyvillä palautuksilla, niin heittelin sen jälkeen sitten itse markkeerauksia sille. Edelleen ilman pauketta. Lyhyitä matkojahan ne oli, mutta odotin aika kauan, ennenkuin annoin luvan lähteä hakuun.

Sitten otin ne paukkumarkkeeraukset ja jatkoin vielä sen jälkeenkin siellä metsässä damin heittelyä. Eli hyvin se meni, vaikka alkuun olikin levoton pikkukoira. Saapa nähä tokeneeko Uudenmaan Ohjukseen vai jätetäänkö me se väliin. Taippareihin en kuitenkaan vielä ilmoita sitä.

Tänään onkin mulla arkivapaa, joten mennään uimaan Hyvinkäälle halliin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti