Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kapuloita (rattaisiin)

Käytiin sit treenaamassa Tähtösen kanssa tokoa. Aiheena AVOn paikkamakuu ja noutokapulan nouto. Koira oli "pikkuisen" innoissaan päästessään kentälle yksinään treeneihin. Sen verran innokkaasti komensi (!) mua ja hyppi kohti taivasta... ;)

Paikkamakuussa ei ongelmaa. Ei oltu ihan kolmea minuuttia piilossa, mutta koirat makas tosi rauhallisesti aloillaan ja Tähtikin pysyi normaalissa makuuasennossa eli ei kellauttanu ees lonkalle. Jee! Tämä paikkamakuu on siis edelleen yksi meidän vahvuuksista! :)

Sitten oli puinen noutokapula. Eka heitto, haku ja tuonti. Wuhuu, koirahan osaa. Toki kun ohjaajansa on ajoittain niin pöllö, että sitten se kerkesi puottaa kapulan maahan, niin jouduttiin muutama kerta treenaamaan ihan vaan kapulan pitoa suussa koiran istuessa mun edessä. Lopputulema oli kuitenkin hyvä alku, eli varsinaisesti noudossa ei ole ongelmaa (ei tietenkään, sehän on noutaja), mutta jatkotreeniä pitää tehdä tuolle kapulan kantamiselle.

Pimpula on aloittanut nyt ekan juoksunsa, joten se saa elbailla hetkisen treeneistä. Katotaan miten tää juoksu nut kehittyy ja vuotaako kauan. 

Taikuri pääsi toissapäivänä jäljestämään 12 h vanhaa verijälkeä ja löytyihän se! :) Hienosti nokka maassa ja nyt osasin itse jarruttaa koiraa, joten oikeasti nuuskutus oli melkoista. Valjaatkin se antoi olla päällä, pukemisvaiheessa tosin meinasi karata takapihalle, mutta "seis"-käskyllä sain sen pysähtymään. On se vaan melkoinen, meijän Taikuri ❤.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti