Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 17. elokuuta 2013

Pimpulan kaa reissussa

Ollaan Pimpulan kaa kaksistaan käymässä Oulussa. On ollut kyllä mainio reissu kaikinpuolin.

Eka pysähyttiin Jkl:ssä Pimpulan kasvattajan luona. Kasvattaja kehui koiraa. Oli ikäisekseen oikein sopusuhtainen, hyvä rakenne, hyvät ja puhtaat liikkeet sekä koulutustaso oikein hyvällä mallilla. Sitten Pimpula pääsi tapaamaan isänsä Tsonin ja se kyllä pelotti. Pimpula latas anaalirauhaset tyhjäksi kasvattajan keittiöön... ;) Isänsä on oikein hyvätapainen ja hieno labbisuros, mutta kookas ja se varmasti pelotti pikkukoiraa vähän liikaa. Noh, siivottiin keittiö ja painuttiin pihalle vähän treenailemaan.

Oli karsee sadekeli. Tehtiin pihassa lähialuehakutreeniä dameilla ja se meni oikein kivasti. Sitten oli damilla lyhyttä markkeerausta ja palautusta. Pimpula kun pudottaa damin maahan, niin siihen mietittiin apua ja kokeiltiin eri tapaa vastaanottaa se koira ja dami. Sitten mentiin vielä metsään ja tehtiin variksella hakua sekä linjaa. Ne meni myös hienosti! Kyllä oli taitava koira! :)

Siitä sitten ajettiin vielä illan mittaan tänne Ouluun ja nyt ollaankin vielä täällä. Ollaan treffattu monia uusia koiratuttavuuksia, käyty lenkillä ja uimassa sekä vierailtu eri paikoissa. On tehnyt hyvää Pimpulalle olla reissussa ilman tuttua turvaverkostoa. Pimpula on "kasvanut" henkisesti paljon. :)

Lopuksi vielä kuva pentusesta.
1 kommentti:

  1. No mehän pyöritään samalla seudulla!
    Viime viikko oltiin Kemissä ja nyt Puolangalla :)

    VastaaPoista