Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lomamielellä

Ihanaa elokuuta ja ihanaa lomaa! :)

Ollaan vaan oltu. Käytiin jo eka reissuntynkä Oulussa ja se olikin Pimpulan eka pitempi reissu. Ajoimme rantatietä pitkin, joten oli pitempi ajomatka, mutta koska Jkl:ssä oli ne rallitohinat jo alkaneet, niin olipahan rauhallisempi reitti. Reitti itsessään oli tosin pettymys. Jotenkin olin ajatellut, että siellä näkisi oikeesti rannikkoa ja vettä, mutta Porin jälkeen oli kuin ois keskellä mettää ajellut... Tien kuntokaan ei ollu nelostien tasolla, joten oli helppoa valita tuttu ja turvallinen tie paluumatkalle. Golfilla mentiin ja hyvin mahduttiin. Koirilla oli kunnolla tilaa maata ja pysähdyspaikoilla oli kivaa kun pystyi sen takaverkon lukitsemaan ja takakontin luukun jättämään auki. :)

Oulussa sattui ja tapahtui. Käytiin mökillä tekemässä vesitreeniä ja koirat pääsi muutenkin uimaan. Sitten tehtiin kävelylenkkejä monta. Omatkin jalat oli vähän hapoilla... ;) Siskollakin käytiin ja Pimpulakin pääsi tekemään tuttavuutta valkoisten pikkukoirien kanssa. Toisen siskon luona oli kissa ja Pimpula pelkäsi sitä kovin. Voi Pimpula-rukkaa! Taikuri pääsi irti porukoitten talon lähellä olevalla tiellä ja eihän se taaskaan antanu mulle heti kiinni. Meinasi jo usko loppua, mutta onneksi namilla houkuttelu auttaa. Oikeesti se vaan pomottaa mua tuolla tavalla, se meinaan saa aina kehuja ja palkkaa kun tulee mun luo, ikinä sitä eioo siitä rankaistu... Taikuri nyt on vaan Taikuri. Tähtikin oli tosi pirteänä. Oli kyllä mukava reissu, joka saa jatkoa vielä puolessa välissä elokuuta.

Kotona ollaan tokoiltu. Pimpula harjoittelee liikkeestä maahan menoa ja Tähti perustokoa. Tähtösen seuraava koekin on jo tiedossa ja paikka on maksettu. Koitetaan sitä ykköstä saavuttaa... Taikurin kaa en oo hirveesti treenannu tosissaan muutako mejää. Tottistellaan omaksi iloksi ja tehään yhessä kivoja juttuja, mutta ei tosimielellä.

Syksyn tokopaikat oon varannu Tähtöselle ja Pimpulalle. Pimpulalle kun vain taivas on rajana. Se on niin ihana koira! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti