Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Ui se

Vein tänään koirat helteisen kelin kunniaksi aamulla nomeilemaan ja sitten uimaan järveen. Oli koko sakki mukana.

Nomessa Tähtikin muisti taas miten kannetaan varista. Ihanaa! :)

Taikuri oli ihan super. Kaksi hienoa markkeerausta ja oikein mallikas jäljestys perään. Wautsiwau. Hyvä Taiku! :)

Pimpula sai pari markkeerausta pentudamilla sekä yhden variksella ja ei ongelmaa. Jee! :)

Palkinnoksi vein koirat järvelle. Tähti ja Taikuri uivat kuin vanhat tekijät. Hakivat dameja hullun lailla. Pimpula oli ekaa kertaa luonnonveden äärellä ja sitä pelotti alkuun. Jäi siis rannalle ja alkoi uikuttamaan kun ei uskaltanut lähteä isojen perään. Meni noin 2 min ja eiku perään. Siellä se sitten innoissaan uiskenteli ja haki myös damia. Jee, kyllä siitä hieno noutaja vielä tulee. :)

Sitten alkoi jännin osuus. Miten saada se kihara pois järvestä? Olin siis päästäny senkin irti, kun se oli vähän säälittävä pitkässä liinassa... Noh, eiku Pimpula ja Tähti kiinni, kuivaus ja autoon. Sitten keräsin hiljaa damit ja pyyhkeet rannalta ja vein niitä rauhakseltaan autoon. Taikuri meinaan taas alkoi juosta ympyrää siellä järvessä, että en tuu. Noh, sain sen sitten tulemaan rannalla ja auton avaimilla houkuteltua ihan mun eteen. Eiku äkkiä nappaus niskasta ja hihna kaulaan. Jee, kaikki koirat kasassa...

Oli aika hiljainen kotimatka. Koirahäkin tuuletin vaan hurisi, kun koirat veti zetaa... :) Nyt voi rauhoittua ja nauttia ihanasta kesäkelistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti