Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Tokoa. Taas.

Käytiin tänään tokokokeessa Nummella. Tuomarina oli Harri Laisi.

Tulos ALO2 156 p.

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 10
Seuraaminen hihnassa 7,5
Seuraaminen hihnatta 8
Liikkeestä maahan 7
Luoksetulo 9
Liikkeestä seisominen 10
Estehyppy 0
Yleisvaikutelma 8

Tähti <3 oli yllättävän reipas, vaikka lämpötila oli +28 astetta auton mittarin mukaan. Se pääsi joka välissä uimaan kentän vieressä olevaan jokeen, joten sain vilvoitettua sitä oikein kunnolla. Eikä mulle kertaakaan tullut tunnetta, että keskeyttäisin. Tietty tuo estehypyn nollaus vituttaa, koska se olisi ollut ykköstulos, mitä tahansa siitä olisi saanut... Mutta. Elämässä on niin paljon jossiteltavia asioita, ettäen jaksa jossitella enää. Olen tyytyväisillä mielin, koska koira oli ihan erilainen, kuin mitä se oli viikkoa sitten Inkoon kokeessa! Nyt voi hyvillä mielin aloittaa koetauon kesän ajaksi ja treenata ja jatkaa syksyllä toivottavasti paremmilla opeilla.

Alla muutama kuva kokeesta, kuvat Jenni Lautakatto.


Tähti seuraa hihnassa


Sivulla Estehyppy meni siis mönkään. Jäin liian kauaksi esteestä, mutta koska olin pöljä, en siirtänyt meitä lähemmäksi vaan kerroin olevani valmis. En myöskään pyytänyt estettä alemmaksi, vaikka tuomari kuultuaan koiran lonkkaviasta, ihmetteli, että miksi en pyytänyt. No koska olen edelleen pöljä... ;) Noh. Vastattuani "valmis", annoin kaksoiskäskyn "hyppää+käsimerkki" ja koira meni esteen ohi vasemmalta puolelta ja jäi seisomaan oikeaan kohtaan. Tämä oli siis täysin minun virheeni, koska en treenaa hyppyä lainkaan, joten mieluummin koira vähän lähelle ja yksi lauta helpotettuna... Hohhoijakkaa mun kanssa.

Liikkeestä maahan menossa joudun käyttämään tuplakäskyn, koska ei tippunut alas ekasta. Toisella meni ja nousi ylös ekalla. Jee! :)

Mutta juten sanoin, olen tyytyväinen kaikkeen muuhun koirassa. Vaikka se hihnassa meinasi taas kävellä kuten lenkillä, niin sain sen silti nostettua mukaani ja koira oli innoissaan.

1 kommentti: