Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kotitreeni vai treenikoti?

Juhannus oli ja meni. :)

Meidän viikonloppuun kuului koiralenkkiä omalla ja tuttavaporukalla, uintia ja tokotreenejä. Ihanaa, kun on oma piha, jolla voi tottistella. :)

Taikurin kanssa otin seuraamispätkiä, sivulla oloja ja kaukokäskyjä. Kaukokäskyt (istu-maahan) sujuu muuten, mutta en mene kuin parin metrin päähän. Taikuri oli tällä kertaa ihan superhyvä, joten treeni jäi aika lyhyeksi kestoltaan. <3

Tähti oli vähän riekku, kun se jäi viimeiseksi. Se ei taas alkuun kuunnellu mitään, mutta kun vähän pyysin sitä keskittymään, niin johan koira loisti. Liikkeestä maahan menot meni upeasti, seisomisessa se otti yleensä yhden askeleen, mutta tähän vielä varmasti vaikuttaa se "sto"-käskyn uutuus. Muutenhan Tähti osaa periaatteessa kaikki alokas- ja avoimen luokan liikkeet.

Pimpula aloitti ja se olikin ihana. <3 PusPus... Tehtiin maahan menoja ja istumista. Kokeilin kerran liikkeestäkin saada sitä maahan mutta sitä se ei vielä hiffannut, koska käskynä "maahan" ei oo vielä ihan hallussa. Tuo kokeilu tehtiin siten, että minä peruutin ja namilla vein koiraa alas. Kun sitten pysähdyin, niin johan oli koira maassa! Wautsiwau! :D Sivulla istuminen on jo ok, tosin malttia ei vieläkään ole riittävästi. Tietenkin muistan, että koira ei ole vielä edes viittä kuukautta vanha, joten en ole huolissani. Enemmänkin olen iloinen koiran oppimiskyvystä. :)

Kaikki koirat jo oikein odottavat hommien tekoja ennen ruokakupin saantia. Etenkin Taikuri on yllättänyt positiivisesti. Jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti