Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Jummi-Jammin pentutapaaminen

Käytiin sit Pimpulan kaa pitkän kaavan mukainen reissu Jkl:ssä, Jummi-Jammin pentutapaamisessa. Lähettiin pe-iltana kotoa ja ajettiin Jkl:ään. Majoituttiin Sokos Hotel Alexandraan, josta sain lemmikkihuoneen S-ryhmän henkkarihintaan.

Olipahan yö! Pimpulaa vähän jännitti kaikki ympäriltä kuuluvat äänet ja se haukkui alkuun melkoisesti. Nukkui kuitenkin yön hiljaa, kun vähän komensin sitä kun sammutin valot. Aamulla käytin sen ulkona siinä keskustassa ja sit olin menossa itse aamupalalle. Ja Pimpulahan päätti, ettei se sinne huoneeseen jää odottamaan. Huuto kuului hissille saakka... Palasin hakemaan koiran ja vein sen autoon odottamaan... Sen jälkeen siirryttiin Kuusaan Erämiesten metsästysmajalle, jossa olikin jo iso joukko Jummi-Jammilaisia odottamassa meitä.

Päivän aikana treenattiin perus-sosiaalistamista, seuraamista, noutoa, jäljestystä, hakuruutua, riistaan tutustutiin ja osa pääsi kokeilemaan verijälkeäkin. Oli kyllä mukava reissu ja ihanaa kun se sadekin alkoi vasta kun oltiin lähdössä kotiin. :)

2 kommenttia:

  1. Onko siinä samassa pentueessa keltasiakin?

    VastaaPoista
  2. Pimpula on Moon-pentueesta, jossa kaikki oli mustia. Ne keltaiset kuuluu Fame-pentueeseen, joka tais olla pari viikkoa nuorempi kuin nuo Moonit. :)

    VastaaPoista