Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Marraskuu ja pimeys

Ohhoh, onpa aika rientänyt ja päivitykset on olleet vähän jäissä...

Meidän marraskuu on mennyt melko tavanomaisesti. Alkuviikosta on käyty aina mun työvuorojen puitteissa tokossa tai arkitottiksessa hallilla aina jonkun koiran kanssa. Olen yrittänyt käydä tasapuolisesti, mutta koska minulla on treenipaikka vain yhdelle koiralle/tunti, niiin joutuu vähän säätään. Nomet on olleet tauolla, koska en ole päässyt treeneihin... Lenkkeilty on päivittäin joko juosten tai kävellen. Olen periaatteessa päivittäin ajellut Lohjalle lenkkeilemään, koska täällä maalla on niin pimeää, ettei siinä paljoa otsalamppu auta. Mieluummin sit meen katuvalojen katveeseen lenkkeilemään.

Taikuri ❤️ on nyt kaverikoirakokelas ja sen eka virallinen keikka on 7.12.2013 Vihdissä. Tähti korkkaa kaveruuden 21.12.2013. Saapa nähä kumpi soveltuu paremmin tuohon hommaan.

Pimpulan ❤️ kanssa ollaan treenattu tuota malttia ihan kotonassa sekä lenkillä. Samoin on vähän tottisteltu. Sillä on paha tapa aina jännittyä ja alkaa sen mukaisesti koikkelehtimaan kun joku tulee vastaan ja mulla meinaa mennä hermot, kun se jää siihen mun eteen hihhuloimaan... Joten sitä ollaan koitettu vähentää, että mennään rauhassa ohi eikä kiihdytä yhtään enempää. Se on muutenkin koko ajan hirveen kiihdyksissä lenkillä. Sen pitäis koko ajan saaha tehä jotain... Pimpula on muutenki ollu melko rasittava. Sehän söi toisen meijän reclinereista eli repi täytteet ulos ja nahat rikki. Samoin muutama listan pätkä on hävinny lattian rajoista... Rauhoittuukohan se milloinkaan???

Tähti on taas ollu ihana. ❤️ Olisin mennyt sen kanssa special-tokotunnille Virkkalan hallille, mutta en pääsekään kun on samaan aikaan se Taikurin kaverikeikka. Vähän kyllä harmittaa, kun oisin voinut treenailla sen kanssa tokon avoimen luokan juttuja... Tein meinaan päätöksen, että en enää jaksa treenailla alokasluokkaa. Kyllä Tähti ne jutut jo osaa, joten siirryn vaikeampiin liikkeisiin treeneissä.

Minä se sitten pätevöidyin viralliseksi rallytokon koetoimitsijaksi. Jihuu! Rallytokohan virallistuu 1.5.2014, eilen oli Kennelliiton valtuusto hyväksynyt säännöt. Seuraavaksi aion yrittää saada itsestäni virallisen koulutusohjaajan, koska pohjalla on jo se epävirallinen kurssi sekä kahden vuoden kouluttajakokemus rallytokosta. Ollaan toki kisattukin, mutta ajattelin aloittaa taas alusta, kun laji virallistuu ja voin saada helpot koularit labbiksille... :)

Elämä on...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti