Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

maanantai 14. lokakuuta 2013

Kaikenlaista hässäkkää syksyn pimenevissä illoissa

Nojoo, viikko taas oli ja meni. Töitä on tullut tehtyä ja koulujuttuja siihen päälle. Treenaamaan eioo viikolla keretty lainkaan, joten nekin jäi taas viikonloppuun.

Lauantaina olin aamupäivällä koetoimitsija 1-kurssilla Helsingissä. Kurssi oli melko yleismaailmallinen ja omalla tavallaan ihan turha. Mutta onpahan nyt käyty, kun toiveissa on se koetoimitsija 2-kurssi rallytokolle, jonne olen saanut alustavan paikan. Pitää maksaa vielä kurssimaksu ja lähettää kopiot vaadituista blanketeista, niin sinne siis marraskuussa.

Lauantaina illalla oltiin taas nomeilemassa. Voi kun Tähti oli ihan superkoira. Se teki hieman sille vaikeassa, kallioisessa maastossa hienot kakkosmarkkeeraukset ja sen perään sokkolinjan puunrungon yli. Tuota linjaa, samoin markkeerauksia oltiin harjoiteltu viikko sitten, joten linja oli tuttu. Markkeeraukset eivät viikko sitten menneet kakkosina oikein, kun tuo haasteikas maasto tuotti tepposet. Mutta nyt onnistui upeasti ja Tähtösellä on kaikkien muidenkin mukaan voimakas halu tehdä tuota työtä! Ihana Tähti! <3

Sitten oli Pimpulan vuoro. Se teki samoja linjoja puunrungon yli ja sitten sille vaikeaa ykkösmarkkeerausta, jossa dami putosi pienen kallionnyppylän taakse. Eli se ei nähnyt suoraa putoamiskohtaa. Ja hienosti meni silti. Koira lähti, meni suoraan kallion taakse (eli erkaantui oikein mallikkaasti) ja etsi damin. Oli kyllä ihan huippufiilis itsellä, kun kumpikin koira oli iloinen, energinen ja halukas työskentelemään. Palautukset oli taas vähän hakusessa, mutta jospa sekin ajan kanssa korjaantuisi.

Sitten eilen käytiin rallytokoilemassa päivällä. Tehtiin ensin rata Tähtösen kanssa ja se oli aika hullu. Hyppi vaan mua vasten innoissaan. Pimpula pääsi kans kentälle riehumaan ja sen kanssa treeni meni tottisteluksi. Harmi kun ei ollut enää agilityesteitä kentällä, niin ei päästy hyppimään niitä.

Taikuri on ollut vähän pihalla kaikesta. Sen kanssa on treenattu jälkeä kotona ja käyty lenkillä. Se tuntuu tykkäävän niistä ihan riittävästi. On se usein mukana treeneissä, mutta ei sitä oikein huvita mikään, niin mitäpä turhaan käyttää omaa energiaa siihen. Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan! :)

Stressiä pukkaa päälle, kun tää maaseudun pimeys painaa päälle. Ahdistaa lenkkeillä pilkkopimeässä säälittävän otsalampun varassa. Tahtoisin takaisin kaupunkiin talveksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti