Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Nomea ja liitelyä

Käytiin eilen taas nome-treenissä. Ekaks oli Pimpula. Tehtiin kahta eri linjaa, jotka molemmat meni puunrungon yli. Alussa vietiin dami yhessä puun toiselle puolelle ja haku oli tosi lyhyen matkan päästä. Sitten kun paikka tuli jo tutuksi, niin matkaa pidennettiin ja damin laittoi joku muu sinne. Toinen puunrunko oli kallion päällä, joten damia ei voinut nähdä lähetyspaikalta. Toinen runko oli tasaisessa kanervikossa. Oli kyllä mukava treeni ja se vei kaikki mehut pikkukoirasta. Se ei treenannutkaan muuta.

Sitten oli Tähtösen vuoro. Sille tehtiin ekaks tota samaa linjakuviota ja ei ollut ongelmia. Tähti on nykyään tosi innokas nomeilija, joten tuntui jopa helpolta... Sitten oli perään muutama markkeeraus, jossa damit lensivät kallion taakse notkoon. Tähti oli ihan super ja meni suoraan alas kallion päältä eikä kierrellyt kalliota. Tosi hienosti meni ykköset, kakkosissa se vähän empi, mutta loppuun tuli hieno suoritus, joten senkin treeni loppui siihen.

Muut treenas vielä loppuun hakuruutua, mutta mun koirat ei tosiaan olleet enää terässä, joten ne saivat lepäillä autossa. Oli kyllä mukavat treenit, varsinkin kun kaikki kehuivat, että Pimpulan pää on alkanut leviämään ja että se on muutenkin tosi kaunis koira. :)

Tänään sitten treenattiin Tähtösen kanssa rallytokoa ja Pimpulan kanssa vähän agiliideltiin. Pimpula oli ihan hullun innokas. Se vaan juoksi kentällä ja hyppi esteitä minkä kerkesi. Ilman käskyä siis. Sitten tein sen kanssa muutaman kerran ympyrän kaarella olleen tehtävän eli hyppy-putki-hyppy. Eikä muuten ollut mitään ongelmaa! :) Rengastakin käytiin taas hyppelemässä ja mentiin isoa A:takin. Pimpulasta tulee vielä liitelijäkin! :) Tähtikin kävi kierroksilla rallytokossa, joten sekin pääsi loppuun menemään putkea.

Ihania putkihulluja koiria mulla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti