Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

perjantai 16. tammikuuta 2015

Voi uusi vuosi :)

Onpahan aikaa edellisestä päivityksestä. Ei ole vaan jaksanut ja kyennyt kirjoittaa, kun aina tulee mieleen Tähti-rakas... Itken edelleen viikottain suruun. Tähti oli minun elämäni koira! <3

Uusi vuosi on alkanut vauhdikkaasti. Ollaan käyty juoksemassa lenkeillä ja Pimpulan kanssa on käyty myös agilityssä. Nyt sitä voi lähettää putkeen jo tosi kaukaa, mutta muutoin se on vielä vähän liikaa läheishakuinen esteillä. Se selvästi tykkää hypellä, koska se on niin innoissaan koko ajan hallille päästessään. Ollaan myös nomeiltu. Viimeksi tutussa Lohjan metsässä oli hirveesti lunta, mutta tein silti linjoja motivoidusti ja sokkona. Hienosti meni ja Pim toimii selvästi paremmin nyt kun se joutuu nukkumaan koiranpedissä. En ole enää päästänyt koiria lainkaan makuuhuoneeseen nukkumaan, joten koirat ovat joutuneet alentumaan... :)

Jouluna käytiin myös Oulussa. Siellä olikin koettavana talven ensimmäiset kunnon pakkaset. Koko ajan oli jotain -22 astetta. Ja tietenkin mun toppahousut oli täällä etelässä. Voi elämä mun kanssa!Kun palattiin kotiin, niin täälläkin oli yhden päivän kylmä, Mutta sittenhän se lauhtui jo plussalle asti. Nyt on taas jäätikkökelit, joten onni on omistaa Icebugit! Ei paljoa ahdista liikkua, kun ei tartte liukastella.


Käytiin myös moikkaamassa Pian kultsuja. Alkuun oli hirvee rähinä ja pullistelu päällä, mutta äkkiä ne muistivat, että kavereitahan tässä ollaan. Pimpulaa tosin jännitti vaaleet amatsonit, mutta se nyt jännittää kaikkea. Taikuri kävi välillä ihmettelemässä, mutta makasi suurimman osan ajasta ruokapöydän alla mun jaloissa. Ihan niinku kotonakin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti