Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Nomea ja kaverikoirailua

Tänään käytiin taas treenaamassa nomea. Oltiin tutussa paikassa Lohjalla ja treenattiin dameilla. Alussa kierrettiin koirien kanssa alue ympäri ja jätettiin muutamaan kohtaan muistidamit. Sitten otettiin siihen loppuun lyhyt walk-up, jonka häiriön kruunasi Taikurin irtiolo. Sanoin, nyt lentää dami teen, jossa sai vielä vahvistaa sivullaoloa (kuten tein itsekin Pimpulalle), sitten heitin damin meidän eteen, noin 20 m päähän. Niin eikös siellä takana metsää nuuskimn jäänyt Taikuri juossut suoraan sille damille. Oli muuten hyvä häiriö oikeassa paikassa. Kun meidän muut koirat pysyivät paikallaan ja olivat vähän ihmeissään... Ihana Taikuri!!!

Sitten treenattiin. Otettiin pelkästään linjoja. Ne muistilinjat meni hyvin. Ensimmäinen matka oli n. 50m tutun puun juurelle. Viimeksikin käytiin siellä mont kertaa. Sitten suunnan muutos ja kokeiltiin ne pitkät. Retu teki ensin ja Pimpula katsoi. Sitten kokeilin. Lähetyksessä näytin suuntaa pitkään. Mutta yhdellä käskyllä Pimpula meni suoraan damialueelle, jossa lähihakupillitystä ja löytyihän se. Wautsi mikä koira mulla on!

Sitten tehtiin vähän suuntalinjoja ja treenattiin lähihakua. Kaikki meni tällä kertaa hyvin, joten lopetin siihen. Joudun vielä palaamaan tuohon lähihakuun sekä suuntiin. Niitä pitää vielä treenata paljon.Sitten mentiin Taikurin kanssa Kaarikeskukseen kaverikoirakeikalle. Oli kyllä mukava keikka, joskin Taikuri väsähti puolessa tunnissa ihan kunnolla, kun oli paljon mummoja ja pappoja, joita se tervehti. ja sen häntä heilui koko siellä oloajan. Voi kuinka Taikuri oli suosittu koira tänään. :)

Ensi viikolla on uusi kaverikoirakeikka, joten otetaan vuoden alkuun kunnon rutistus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti