Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 20. joulukuuta 2014

Nomea. Ilman yhtä. :(

Jotenkin mietin pitkään päivitänkö vielä mitään. Haluaisin pitää Tähtösen tuossa ylimpänä.

Tähtösen vointi siis huononi tasaisesti bh-kokeen jälkeen vaikka siirsin sen jatkuvalle kipulääkitykselle. Ma-aamuna se ei halunnut enää uloskaan lähteä. Lähtihän se, kun vedin perässä. Varasin sitten ajan eläinlääkäristä, koska jotenkin aavistin, että nyt se aika on. Tähti kuvattiin ja lonkan röntgenin perusteella ei mulle jäänyt enää vaihtoehtoja. Se vasen lonkkapallo ei oikeestaan ollut enää lainkaan siinä laakeassa lonkkamaljassa ja pysyi "paikoillaan" enää vähäisellä lihaksistolla. Kipeähän se oli, koska liikeessä pallo muljahteli jatkuvasti. Siinä mielessä olen iloinen, että tein päätöksen, jossa koiralta loppuivat kivut kokonaan ja se pääsi juoksemaan kivuitta Ellin ja Iineksen luo...

Kävin tässä viikolla jo Pimpulan kanssa agiliitelemässä ja sille koiralle se tauko oli tehnyt hyvää. Koira alkaa erkaantua ainakin putkeen ja pussiin ja juoksee kovaa kuin hullu siellä radalla. Vähän voin jo ohjata, mutta eihän se mikään kokenut vielä ole. Olin kuitenkin todella tyytyväinen pikkukoiran suorituksiin. Perjantaina käytiin myös maksamallani hallitokovuorolla. Otin sekä Pimpulan että Taikurin kanssa vähän rallytokoa ja sitten vaan kuupoilin siellä hallissa. Teki hyvää sekin malttitreeni koirille.

Tänään käytiin sitten nomeilemassa. Oltiin Lohjalla, vanhassa tutussa metsässä. Tein 2 eri sokkolinjaa Pimpulalle. Tai no kai se jotakin näki auton ikkunasta, mutta ei siis kuitenkaan ollut mukana viemässä dameja. Jätin molempiin pistoihin 3 damia ja otin ne vuoronperään ylös. Ja kaikki tuli! Hienosti ja iloisesti energinen koira liikkui. Sitten otettiin 6 damia hakuruudusta. Se haki ensin 3 läheltä ja sen jälkeen erkaantui ja haki ne kauimmaiset. Haku tehtiin parityönä Dara-flätin kanssa. Hienosti meni ja palautuksissa koiralle tulee vielä enemmän vauhtia. Olin tyytyväinen ja lopetin treenin siihen.

Sitten tulikin suru, kun en voinut ottaa Tähtöstä. Otin kuitenkin Taikurin hihnaan, mutta sen kanssa turha tehdä mitään dameillä kun se ei niihin koske. Juteltiin hetki siinä parkkiksella ennenkuin lähdettiin kotiin. Ensi viikolla sitten uudestaan treenataan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti