Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

maanantai 13. lokakuuta 2014

Rallytokoa ja nomea

Käytiin sit lauantaina aamusta Pinjaisissa, Raaseporissa rallattelemassa Pimpulan kanssa AVO-luokka. Kyseessä oli hallikisa ja tuomarina oli Anna Klingenberg. Keskeytin kakkoskyltillä, kun Pimpulan nokka valahti lähdön jälkeen maahan enkä saanut sitä enää ylös pelkällä puheella. Päätin, että nostatan sen pään ylös taputtamalla kädet yhteen ja niin teinkin. Koirani tuli mun luo ja lähdettiin yhdessä ulos areenalta.



Sen jälkeen mentiin kotiin ja otettiin lokkeja kyytiin ja matka jatkui Pusulaan nome-treeniin. Mentiin taas meille uuteen paikkaan. Oltiin joen vieressä kaislikossa, jonne tehtiin hakuruutu 8 linnulla. Pimpula haki niistä 4. Sain kaikki palautukset käteen, joten haku loppui siihen. Loppuun tein vielä yhden sokkolinjan ja koska se meni ihan nappiin, niin koko treeni oli ohitse todella nopeasti! Wautsiwau, hyvä Pimpula ❤️ Pim pääsi uimaan jokeen kun se sotki itsensä kuraojassa. Uinnin jälkeen huolellinen kuivatus ja froteeloimi päälle autoon.

Sitten vaihdoin koiraa. Tähti ❤️ pääsi hakemaan dameja joesta ja kylläpä se oli iloinen. Oli kivaa muutenkin heitellä sille dameja. Koira kyllä tykkäs. 

Sunnuntaina piti olla kaverikoirakeikka Katajakodilla, mutta sinnepä ei tullutkaan muita. Odoteltiin aikamme ja ilmoitettiin sitten kohdevastaaville, että lähdetään pois. Harmi! Mentiin sit illalla vielä tokoilemaan 3 liikkeen kokeenomainen treeni. Otin Tähtösen kanssa liikkeestä seisomisen, kaukokäskyt ja luoksetulon. Nämä kaikki siis avoimesta luokasta. Alussa oli yhteinen osio eli luoksepäästävyys ja paikkamakuu. En mennyt lainkaan piiloon vaan vahvistin paikalla oloa olemalla itse näkyvissä. Sen viime kokeen jälkeen Tähti taantui paikkamakuussa ja nyt en voi olla piilossa kovin kauaa kun se nousee jo katsomaan missä olen... Mutta hyvä fiilis jäi nyt treenistä! Ihana Tähti ❤️

Taikuri ❤️ on edelleen saikulla ja sitä pitää välillä muistuttaa siitä. Taitaa kipulääkkeet olla hivenen liian tehokkaita...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti