Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Nomea ja juhannusnomea

Viime viikko meni taas nopeasti kun olin jo palannut lomalta töihin. Otin kuitenkin muutamana iltana lyhyet nome-treenit Pimpulan kans tuossa kotimetsässä.

Tein yhtenä päivänä 8 damin hakuruudun, jonka Pimpula tyhjensikin kokonaan. Ruutu ei ollut kovin iso, joten matkat eivät olleet pitkiä. Oisko kaukaisin dami ollut 50-75 m. Lähin dami oli n. 10 m lähetyspaikasta. Hienosti kyllä Pimpulan nokka toimii! :)

Sitten tein aidatulla pihalla saman 8 damin harjoitteen ja otin Taikurin kokeileen, kun mua niin kiinnostaisi viedä sekin taippariin. Noh, Taikuri haki 3 ja sit loppui mielenkiinto... Vein koiran sisään ja Tähti sai tyhjentää pihan. Täytyy vielä siis treenailla Taikurille tota hakuruutua, kun kyllä sen pitäisi 5-6 damia tuoda ennen kuin ilmoitan sitä mihinkään kokeeseen.

Sitten oon Pimpulalle tehnyt tavan ykkösmarkkeerauksia sekä metsässä että tuossa meijän pihan rinteessä. Joko siten, että mää seison sen vieressä tai sitten seison jossain kauempana. Nyt se on hyvin lähtenyt ekasta käskystä, mutta edelleen se etsii haulla sitä damia. Joten treeniä tarvitaan lisää. Palautukset on nyt joka kerta tulleet suoraan käteen, joten se treeni on vissiin pikkuhiljaa mennyt Pimpulalle päähän. :)

Tähtösen kanssa treenasin yks ilta tokoa tuossa pihassa. SM-koe lähestyy ja vaikka ALO-luokan liikkeet onki erittäin tuttuja Tähtöselle, niin pakko pitää virettä yllä. Tähti oli kyllä innokas, tosin taskussa olleet nakitkin tais edesauttaa innokkuutta... ;)

Tänään on vielä juhannuksen kunniaksi nome-treenit. Saadaan vieraileva tähtikin mukaan, kun Pimpulan sisko tulee treenaamaan meijän vakiopoppoon kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti