Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Derbyyn...

Oon sit sen verran hullu, että maksoin eilen ilmoittautumisen Labradorikerhon järjestämään Labradorien Derbyyn. Derby on wt-kokeen tyyppinen damikoe alle 2-vuotiaille labradoreille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet siihen. Eli once in a lifetime-juttu kyseessä.

Derby järjestetään Raaseporissa, Pohjan Kisakeskuksessa 2.-3.8.2014. Tuomarit ovat tällä kertaa Tanskasta ja Unkarista. Vaikka koe epävirallinen, on sen arvostus kuitenkin korkea.

Nyt sit jatketaan treenaamista Pimpulan kanssa. Keskityn treeneissä markkeerausten hiomiseen, palautuksiin ja sokkolinjoihin. Hakua en juurikaan treenaa, koska tiijän, että Pimpulan nokka toimii ja se varmasti löytää kaiken haettavan nimenomaan haulla. Sokkolinjat pidän alussa lyhyinä ja helppoina. Markkeerauksissa keskityn siihen, että Pimpula katsoo damia kun käsken sen liikkeelle.

Toki jos koe tuntuu vaikealta, niin sen voi jättää kesken tai jonkun osa-alueen suorittamatta. Mutta juuri tuon "once in a lifetime" vuoksi haluan kokea sen fiiliksen Pimpulan kaa. ❤️

Eli seuraavaa haastetta odotellen... ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti