Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kaverikoira ja rallattelijat sekä aksaa

Olipahan viikonloppu!

Perjantaina oltiin Pimpulan kaa viimeisellä agilityn alkeiskurssitunnilla. Siellä oli lyhyt putki-hyppy-rata ja vaikka meillä oli useampi poissaolo mun loman takia, niin vitsi Pimpula meni hienosti. ❤️ Ja se irtosi upeasti putkiin, mutta ihan koko aikaa se eioo mun hanskassa hypyillä... Ja kuumuu helvetisti eli alkaa tekeen samaa kuin Iines-vainaa aikoinaan eli puree mua reisiin... ;) Ei se siis puremalla pure mut hampaat osuu kohteeseen kun mää oon auttamattoman hidas tuohon hulikaaniin nähden! Täytyy treenailla lisää ja ottaa äänetön ohjaus käyttöön, niin jospa laskisi kiekat.

Tänään kävin Tähtösen ❤️ kaa pitkästä aikaa kaverikoirakeikalla Nummelan Kaarikeskuksessa. Oli kyllä mukavaa käydä morjestaan vanhuksia.

Sen jälkeen mentiin vielä rallytokoileen. Pimpula ja Taikuri pääsi tekeen VOI-tason rataa osin helpotettuna. Pim on aikamoinen ja pääsi loppuun kokeileen agilityn puomia ja tietty otettiin muutama putken läpijuoksu... Taikurikin malttoi hetken keskittyä rallatteluun ja sekin sai käydä putkikierroksella. Oli kyllä mukava ilta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti