Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Takaisku(ko)?

Kyllä elämä säikäytti eilen.

Käytiin Pimpulan kanssa tokotreenissä. Harjoiteltiin seuraamista ja jäävien istumista ja seisomista, pari kapulan noutoa ja lopuksi mielenvirkistystä putken läpi juoksemisella. :)



Illalla kotona löysin sit Pimpulan mahasta peukalonpään kokoisen kivikovan parin, jota se vähän aristi. Alkuun aattelin, että ei se oo mitään, mutta aamulla taas huolestuin. Soitin sit Vihtivettiin ja sain onneksi illalle ajan toisen leikkauksen tehneelle kirurgille. Mentiin vastaanotolle ja hän varmisti asian, että se patti ei ollu mitään vakavaa. Se oli kuulemma ihan selvä reaktio ommelaineisiin. Vatsan sisäiset ompeleet on nyt alkaneet sulaa ja aiheuttavat pienen reaktion ympäröivissä kudoksissa. Huoh, kun kerkesin jo tosissaan miettiä koko koiraurheilun lopettamista, kun tuntuu välillä, että mikään ei onnistu minulla...




Eilen treenasin myös Tähtösen kanssa avoimen luokan liikkeitä ja hienosti meni. Kunhan sen hypyn sais vielä kuosiin, niin eiku kokeita kohti! Tähti on niin ihana koira! :) Taikurikin pääsi vähän halliin tottistelemaan ja kyllä sekin tykkäs, kun sai mennä matalaa A-estettä ja putkea rallytokoliikkeiden jälkeen. Oli kyllä mukava ilta koirien kanssa! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti