Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Linjaa ja markkeerausta

Tämän päivän nome-treenissä tehtiin markkeeraus-linja-yhdistelmää. Eli ensin vietiin Pimpulan kaa yhessä dami linjalle. Linja oli kuivassa kangasmaastossa ns. umpimetsässä. Matkaa oli noin 20-25 m eli aika lyhyttä matkaa. Ekalla kerralla vein sinne valkoisen damin, jotta se on koiran helpompi havaita. Kun linjadami oli viety, tuli väliin tavallinen ykkösmarkkeeraus toiseen suuntaan linjan aloituskohdasta. Siinä matkaa oli noin 15-20 m. Kun markkeeraus oli palautettu, mentiin takaisin linjan päätyyn ja siitä lähetys eteenpäin linjaa pitkin. Ihan ekalla kerralla Pimpula oli vähän ihmeissään, että häh. Avustin sitä siinä linjalla siten, että vein sen lähemmäksi damia ja tietty pillitin kun oli damin lähellä. Tämän jälkeen linjalle lähetyksessä ei ollut enää ongelmaa. :)

Ongelmana ollut damin palautus käteen tuli esiin heti. Pimpula sylki kaksi ekaa palautusta maahan, mutta sen jälkeen lähin juoksemaan sitä karkuun, niin yhtäkkiä sain kaikki damit käteen kopastua. En toki tiijä oliko viime viikon täsmätreenillä mitään vaikutusta vai oliko pelkkää tuuria? Noh, ei se mitään. Sain palkattua sitä monta kertaa siitä käteen palautuksesta, joten saatiin monta onnistumista. :)

Oli kyllä hyvät treenit tällä kertaa. Pitkästä aikaa oltiin tosiaan metsässä, joten sekin oli uusi juttu Pimpulan nometreenissä.

Taikuri oli aamulla mukana rallytokossa ja Tähti sai vaan olla. Harmittaa kyllä, kun en ottanut sitä mukaan nomeilemaan. Ois ollut tarpeeksi viileä kelikin, joten se oli varmaan jaksanut muutaman noudon hakea ihan kivasti. Noh, ens kerralla sit... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti