Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

torstai 23. toukokuuta 2019

Noutajien Working Test Kouvolassa

Käytiin lauantaina 18.5.2019 Kouvolassa osallistumassa nowt-kisaan. Olin ilmoittanut Passon ALO-luokkaan ja Pimpulan AVO-luokkaan.

Passukan kanssa oli koko ajan tunne, että ihan huonosti ei mennyt mikään rasti. Kolmella rastilla sain kehujakin hienosta seuraamisesta ja koiran hyvästä työinnosta. Pimpulan kanssa nollattiin kolme rastia, osa oli ainakin mun omia mokia (esim. vesirastilla sain Pimpulan lopulta uitettua häiriön ohi oikealle alueelle, mutta en tajunnut antaa lähihakupillitystä!). Kahdelta rastilta saatiin pisteitä ja toiselta vieläpä ihan hyvät pisteet.

Passukka kuitenkin yllätti palkintojenjaossa. Siis kun päästiin sinne asti. Kaksi koiraa pyydettiin round up-kierrokselle, koska heillä oli tasapisteet. Toki siinä vaiheessa kukaan ei tiennyt, että mistä sijasta uusintaa käytiin. Parempi uusijoista sijoittui kolmanneksi 87 pisteellä. Sitten kuulutettiin toiseksi tullut koira, 97 pistettä ja se oli mun PikkuPassukka! Huikeeta! Voittaja sai 98 pistettä, joten ei me huonolle hävitty.

Kokeen tehtävät oli alossa osin haastavia mutta koska oltiin tehty Passon kaa erilaisia harjoitteita niin selviydyttiin niistä. Avossa tehtävät on vieläkin joiltakin osin haastavia Pimpulalle, selkeesti treenaan liian lyhyttä matkaa sen kanssa. Hienosti Pim kuitenkin seuraa ja pysyy paikoillaan, siitä olen erittäin tyytyväinen.

Ensi viikolla uusi yritys kummankin kanssa Hyväntekeväisyyskokeessa Kärkölässä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti