Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Hyväntekeväisyys WT, Kärkölä

Eilen oli taas mukava, joskin sateinen päivä Kärkölässä, Järvelän ampumaradan ympäristön maastoissa. Siellä pidettiin Suomen ensimmäinen hyväntekeväisyys Working Test. Kokeen tuotto, noin 4500 eur, menee kokonaan hyväntekeväisyyteen Uudelle Lastensairaalalle. Oli ihanaa osallistua kahdella koiralla ja tehdä oikeasti hyväntekeväisyyttä, vieläpä meille mukavalla tavalla.

Passo sai alokasluokassa ALO1, 89 pisteen tuloksella ja sijoitus oli isossa kisassa 10/34. Passon rastipisteet 20-20-20-15-14.

Pimpula sai avoimesta luokasta nollatuloksen neljällä oikein mainiosti sujuneella rastilla. Rasti mikä nollattiin oli pellon reunassa drive, missä oli piilotettuna 3 damia. Pienempi numero otti sieltä ekana, kun oli palauttamassa, tuli markkeeraus isommalle numerolle pellolle. Pimpula selvitti sen markin tosi hyvin, oltiin siis isompi numero. Sit paikkojen vaihto ja lähetin driveen mutta nähtävästi jäi kuitenkin vähän liikaa oikeaan reunaan eli väärälle alueelle, kun ei damia löytynyt. Ohjautui kyllä ja eritoten tyytyväinen olen siihen, että teki töitä silti. Driveen matkaa oli noin 60-70m, markki oli noin 70m. Selvitti hyvin sokko-ohjauksenki sekä walkupissa meijän pari karkas kumpaankin Pimpulan noutoon perään, mutta sekään ei estänyt koiraa. Tietty vaikutti kun kääntyi katsoon mua ihmeissään mutta jatkoi sitten töitä. Mutta jäi silti hyvä fiilis, että ihan suoritettavissa olevat tehtävät. Pimpulan rastipisteet olivat 14-0-12-15-15.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti