Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Nowt

Käytiin Pimpulan kaa pitkästä aikaa wt-kokeessa. Koe oli PH-Nuuskujen järjestämä koe Orimattilassa 11.10.2015. Tuomarina oli Anu Mikkola. 

Eka tehtävä oli perusykkösmarkkeeraus. Matkaa reilu 50m. Lähetys pellolta, ampuja ja heittäjä metsän reunassa ja dami tippui metsän puolelle n 5 m. Ei ongelmaa, Pim haki hienosti ja innokkaasti. 19p.

Toka tehtävä oli ensin perusykkönen. Lyhyt, n 25 m. Koira joutui ylittään tien ja pienen hakkuuaukean, dami tippui hakkuun taakse pellolle ja koira ei nähny tarkkaa pudotusta. Palautuksen aikana uus dami ja se linjana ylös. Ammuttiin. Ja lupa ennenku sai lähettää. Tämänkin tehtävän Pim suoritti hienosti. 17p.

Kolmas tehtävä oli draivi. Lähetys pellolta.  Matkaa n 20m hakkuualueelle, jonka reunasta n 5m damialueelle. Ampuja oli pellolla ja ampui kaksi laukausta. Damialueella kulki kolme ihmistä mölisten. Yksi dami piti hakea. Pim löysi damin hienosti, miinusta tuli kun se jäi hetkeksi tuijottamaan dami suussa ihmisiä. Tuli kuitenkin ripeästi sen jälkeen takaisin. 17p.

Neljäs tehtävä oli lyhyt yhden koiran walk-up tuomarin kanssa pellolla. Pysähdyttiin, tuli eteen laukaus ja dami, joka tippui ojan toiselle puolelle korkeaan heinikkoon. Pim lähti hienosti ja meni alueelle, mutta jostain syystä ei löytänyt damia. Pari krt sain sen ohjattua uudelleen alueelle mutta ei vain dami löytynyt, vaikka se ainakin kerran meni varmasti ylikin siitä. Eli tämä tehtävä nollasi taas koko tuloksen. 0p.

Pim ei epäröiny yhtään lähdöissä ja markkeerasi hienosti ja palautti vauhdilla. Ainoa miinus oli damille ponkaisu palautuksen jälkeen kahdella ekalla tehtävällä ja se ihmisten tuijotus sekä tietty tuo viimeisen tehtävän epäonnistuminen (jossa emme olleet ainoita). Olen todella tyytyväinen koiraan, joskin ärsytti taas tuo tuloksen nollaus. Noh, ensi vuonna jatketaan ja edelleen ollaan alo-luokassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti