Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Nomea Vehmaalla

Tänään oltiin sit Pimpulan kanssa Vehmaalla nome bee-kokeessa. Tuomarina oli Ossi Kähärä. Saatiin nollatulos, mutta meni se silti paaljon paremmin kuin edellisellä kertaa.

Koe alkoi ykkösmarkkeerauksella maalle. Pimpula jäi tuijottamaan taas ampujaa, mutta lähti käskystä (oikeaan suuntaan) ja löysi variksen ilman hakua. Hienosti palautti sen käteen. Sitten siirryttiin muutama metri ja oli maaohjaus semmoisen pusikon takaa kallion päälle, jossa oli iso kani. Pimpula onnistui todella hyvin ja juoksi suoraan kanille. Palautus tuli taas suoraan mun käteen. Hyvä Pim ❤️

Sen jälkeen siirryttiin rantaan ja jäätiin rantakallion päälle seisomaan. Tuli kakkosmarkkeeraus veneestä. Toinen lokki tippui kaislikkoon ja toinen avoveteen. Pim muisti hienosti paikat ja haki lokit. Mutta pudotti ne molemmat maahan. Toisen haki mulle käteen, mutta toiseen ei enää koskenut. Sen jälkeen oli vesiohjaus samasta lähetyspaikasta, kuitenkin vähän eri suuntaan. Pim jotenkin häkeltyi ja lähti kyllä veteen mutta kohti niitä markkeerauksia. Pysäytin sen pillillä, mutta se ei ottanut lainkaan vasenta suuntaa. Tuli vaan takaisin. Sain lähettää sen varmaan 4 kertaa, mutta ei se onnistunut.

Tämän jälkeen tuomari sanoi, että voin kytkeä koiran. Koe siis keskeytettiin tuomarin päätöksellä. Syy oli se, että ne lokit ei tullu käteen. Tuomari sanoi, että jos ne lokit olusi tulleet käteen tai jos se vesiohjaus olisi onnistunut, olisimme saaneet jatkaa hakuun, jolloin olisi saatu tulos. Mutta tällä kertaa näin. Olen kuitenkin tyytyväinen, koska meni selvästi paremmin kuin Naisten Haussa. :)

Ens viikolla treenit jatkuu, koska vielä on kahden viikon päästä ALO-koe Pomarkussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti