Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Nomea - helteessä ja melkein pakkasessa...

Treenattiin sit nomea la-iltana melkein hellekelissä. Oltiin taas Vaakkoissa ja otin mukaani vaan Pimpulan. Treenattiin pelkillä dameilla. Tein Pimpulalle sitä Sarkkisen neuvomaa vesilinjaa ja hienosti meni. Sit loppuun otin pari pitkää markkeerausta veteen. Ja ne menikin oikein mallikkaasti. Hyvä Pimpula! :)

Tänään olikin sitten reilusti viileämpi keli kuin edellisissä treeneissä. Meljein sai jo toppatakki päällä kulkea... Eli treenasin Pimpulan kanssa omassa metsässä linjoja merkkikeppien avulla. Meni muuten hyvin, mutta niissä palautuksissa toi alkoi taas pullikoimaan ja sylkemään kaikki maahan. Treenasin sit lopussa pelkkää damin suussa pitoa ja istumista dami suussa. Kun alkoi sujumaan, niin kehuin 'bra'-sanalla, kun tuo tavallinen 'hyvä' aiheuttaa irroitusreaktion... Sen jälkeen heitin palkinnoksi damin metsään ja sen sainkin sitten suoraan käteen. :)

Käytiin myös pitempi kävelylenkki Pimpulan ja Taikurin kaa ja siellä Pimpula saikin olla koko matkan irti ja otin muutaman pillipysäytyksen istumisella. Suunnat on nyt vähän hakusessa, mutta en viiti liikaa paineistaa sitä nyt ennen koetta.

Eilen tuli siis koekirje taipumuskokeeseen ja sinne olen nyt menossa hyvillä mielin. :) Vaikka ei tulisikaan hyväksyttyä tulosta, niin ollaan kuitenkin hyvillä jäljillä menossa eteenpäin...

Tähti kävi tänään eläinlääkärissä. Sillä on nyt ollut yksi ainoa furunkkelipatti vasemman etutassun uloimmassa varvasvälissä ja se on ajoittain (1-2 krt vuodessa) noussut esiin. Nyt se on sitten jo pari viikkoa ollut koholla ja en oo millään saanut sitä laskemaan vaikka oon hoitanut sitä betadinella ja sukalla. Haettiin sit antibioottikuuri siihen, että se kuivuu pois. Tähti olikin lääkärin mukaan oikein hyvävointinen ja sanoi, ettei siitä kyllä päällepäin näy huonolonkkaisuus. Askeltaa puhtaasti ja takasissa on hyvä lihaskunto olemassa. Saatiin kuitenkin varalta uusi resepti Rimadylille, että voi sit tarvittaessa hakea sen. Nyt ei oo tarvittu ja vanha resepti menikin vanhaksi. Onneksi näin päin.

Punnitsin vielä Tähtösen ja se painoi tasan 30 kg. Viimeksi rokotettaessa 3 vuotta sitten se oli painanut 29,9 kg, joten hyvin on paino pysyny samassa. Mutta vois se silti hoikempi olla niitten lonkkiensa takia. Ja rokotus uusittiin myös eli seuraava kerta on sitten 3 vuoden kuluttua.

Pimpula painoi 25,9 kg. Aika pieni ero vaikka ulkoisesti noissa kahdessa eroa on kuitenkin enemmän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti