Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Hellettä

Tänään oli ihana vp. Aamulla oli hivenen pilviä, mutta iltaa kohti aurinko tuli esiin ja keli lämpeni kunnolla. Päivällä kastelin koirat letkulla, kun oli tokotunti illalla tiedossa.

Tokossa oli mukana kaikki koirat, vaikka toki varsinainen treeni koski vaan Tähtöstä. Tehtiin 2 onnistunutta paikkamakuuta ja seuraamista sekä liikkeestä maahan menoja ja pysähdyksiä. Kaikki sujui oikein mallikkaasti, kun oli ne palkat mukana. Tietenkin, eihän Tähtikään mikään pöllö oo. ;) Pystyin tekemään jopa sivu-käännös vasempaan-sivu yhdistelmää vaikka kuinka monta kertaa oikein, kun oli se palkka. Nyt vaan hyvillä mielin ens sunnuntain tokokokeeseen! :) Vaikka toki oon sen verran pessimisti, että en odota taaskaan mitään tulosta kokeesta, koska siellä mulla eioo sitten mitään palkkaa mukana...

Pimpulan kanssa tein kentän ulkopuolella ihan tavallisia istu-harjoituksia ja sitten mentiin maahan asfaltille. Olen yrittänyt myös saada sitä istumaan mun viereen, mutta se ei ole vielä onnistunut. Pimpula jotenkin saa aina kammettua itsensä pois siitä ja sitten se istuu mun eteen... Vaikka olisin aidan tms. vieressä... Tällä kertaa kaikki tavalliset istumiset sujui hienosti ja koira olikin kotimatkalla niin syvässä unessa, ettei meinannut jaksaa edes autosta pois.

Taikuri päivysti Tähtösen treenin ajan koulutuskentän aidassa kiinni ja sekin sai tehdä muutaman maahan menon ja istumisen auton vieressä. Hienosti meni nekin. :)

Eli jokainen teki jotain ja sai siitä nakkipalkkaa. Oli muuten mukava tulla kotiin ja antaa iltaruuaksi koirille ankan ruhon palaset.

Nyt ne nukkuu ihan täysillä kaikki. Ihanaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti