Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hakuruutu

Tämän aamun nome-treenissä oli alkuun hakuruutu, sen jälkeen markkeerauksia ja sitten vielä sai kokeilla linjaa, jos tahtoi.

Tähti aloitti ja hyvin se menee hakuruutuun. Ongelmaksi muodostuu se, että se ei edelleenkään uskalla erkaantua kauaksi minusta. Se kyllä hakee ja etsii itsenäisesti dameja, mutta kun lähidamit on haettu, niin se alkaa pyytämään apua. Eli pysähtyy ja kääntyy kohti. Otin sen pari kertaa takaisin ja lähetin uudelleen lähempää. En halua tuottaa sille liikaa ongelmaa siitä matkasta, koska tiedän, että se tarvitsee vielä itseluottamusta lisää. Olen kuitenkin iloinen, että se lähtee mielellään metsään töihin. :)  Sen jälkeen otettiin pari kakkosmarkkeerausta ja hyvin meni. Vähän se mietti toista hakua, mutta tuplakäskyllä lähti ja löysi damin. Oli kyllä helpon tuntuista ja koiralle kivaa! :)

Taikurin kanssa hakuuruutu meni hyvin. Se oli mukana viemässä dameja metsään ja sitten se sai hakea kolme damia pois. Ja hyvin meni! Lähtee innokkaasti, työskentelee hyvin ja tuo damit. Pudottaa tosin maahan, mutta ei yrittänytkään karata omille teille, joten olen enemmän kuin tyytyväinen siihen! :) Sitten otettiin ykkösmarkkeerausta ja meni hyvin. Loppuun olin itse pöljä ja kokeilin linjaa. Ei onnistunut. Taikurin ote oli jo höltynyt ja mikään ei enää kiinnostanut. No pakko oli lopettaa markkeeraukseen, jotta sain hyvän mielen koiralle loppuun. Koiraani olen tyytyväinen, itseeni en, koska en älynnyt lopettaa ajoissa...

Treenin jälkeen mentiin anoppilaan. Koirat sai eka elbata hetken sisällä ja sitten pääsivät vielä riekkumaan irti metsään. Oli kyllä hyvä lopetus treenille. Nyt ollaan jo kotona ja koiria väsyttää... :) Tämmöiset hetket on ihan parhaita näin omistajan näkökulmasta. Koirat ovat saaneet tehdä niille mieluista hommaa ja ovat siitä väsyneet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti