Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

maanantai 15. lokakuuta 2012

Pelto ja Nome

Eilen käytiin Immulassa yhdellä isolla pellolla nomeilemassa. Joukkomme kokoonkutsuja Tuija oli saanut maanomistajalta luvan pellon käyttämiseksi.

Ja tilaa oli noin 2 hehtaaria! Ihanaa, kumpuilevaa nurmipeltoa. :) Kyllä kuule labbikset tykkäs juosta edestakas!

Treeni alkoi ykkösmarkkeerauksilla. Tähti otti alkuun pari noutoa mielen virkistykseksi, mutta sen jälkeen keskityin Taikuriin. Ykköset menee jo kohtuu hyvin. Ongelmana on se, että Taikuri kyllä markkeeraa damit, mutta perille päästyään eka kiertelee ja kaartelee damin ympärillä. Sitten ottaa damin suuhun ja tulee hyvin mun luo. Eilen saatiin jopa yksi hyvä käteen palautus! :)

Sen jälkeen otettiin linjaa eri etäisyyksillä. Taikuri aloitti hyvin lyhyellä matkalla, noin 35-40 m. Hyvin meni, lähtee käskystä, menee innokkaasti damille ja palauttaa hyvin, tosin pudottaa damin mun eteen maahan. Sitten vähän pidennettiin matkaa, noin 75 m ja muutettiin paikkaa eli mäkeä alas, jolloin palautus on ylämäkeen. Edelleen hyvin meni. Taikuri alkaa hiffata nämä helpot noutujutut. :)

Ongelmana on vain välillä sen luoksetulo eli jos se tajuaa, että nyt joutuu kiinni, niin sepä ei välttämättä tulekaan luo. No, onneksi tuolla pellolla se oli helppo laittaa vaan uudelleen juoksemaan damin perään. Siis kun se tiputti damin maahan, niin ehdin ottaa sen ja heittää uudelleen!

Sitten lopussa otin pitkän linjan myös Tähtöselle. Se niin tykkää tästä lajista. Ihana Tähti <3.

Sitten käytiin katsomassa kahta taloa, mutta eipä niistä kumpikaan ole meidän uusi koti. Mua ahdistaa, mää haluan jo omaan kotiin... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti