Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

perjantai 9. joulukuuta 2022

Vuosikatsaus. Taas.

 Vuosikatsaus. Taas.


Vuosi 2022 oli tapahtumarikas ja tavallaan raskas. Ilonaiheita oli paljon mutta joitakin surun aiheita sieltä myös löytyy. 

Vaihdoin työpaikkaa. Opesta opoksi, ala pysyi omana eli logistiikkana. Työmatkakin lyheni hitusen oppilaitosvaihdon vuoksi. Menin siis Salpaukseen Lahteen, Vipusenmäelle. Tykkään kyllä uudesta työstäni ja työpaikasta!

Pimpula 💜 on elänyt koko vuoden eläkeläisenä. Kivasti on mennyt eikä ontumisia ole ollut. Lihashuolto ja hieronta on säännöllistä, joten siinäkö syy? Toivon, että sen kanssa saisin ne kymppisynttärit viettää! 

Passon 🖤 kanssa käytiin vielä alkuvuonna Villilän A-koevalkussa. Osallistuttiin kahteen wt-kokeeseen huhtikuussa. Ekasta voi-startista saatiin tulos, VOI3 59p. Oli niin siistiä! Tokassa kokeessa viimeiseltä rastilta ulos maininnalla ”out of control”. Koira siis, en minä… Tämän jälkeen Passo kuvattiin ontuman vuoksi ja molemmista etusista löytyi luupiikit varpaista, joten eläkepäivät koitti sillekin. Toivotaan, että Passo eläisi vielä pitkään kotikoirana… 

Pondi 💚 on yllättänyt positiivisesti. Kun vihdoin annoin sille mahdollisuuden siihen. 🤷🏼‍♀️ Se etu on ollut Lyytikin poismenosta ja Passon turhan aikaisesta eläköitymisestä! Rallytokosta saatiin nousutulokset voittajaan. Oltiin VAUn joukkueessa SM-kisoissakin! Suoritettiin myös kylmiltään BH-koe hyväksytysti. Nome beessä käytiin yhteensä 3 starttia ja tuloksiakin saatiin, alo2 ja alo1x2. Lisäksi oli useampia nomekoulutuksia sen kanssa. Vähän se edelleen kitisee, mutta päätin yrittää olla välittämättä. Agilityssä ollaan käyty syksyn hallikaudella ja se on ollut hyvä laji molemmille, koiralle ja ohjaajalle! 

Lyytikki ❤️‍🩹 piti lopettaa tammikuussa, vain 4kk iässä! Oli ihan hirveä alkuvuosi. Edelleen itketyttää ajatus siitä… 💔 Onneksi saan seurata velipoika-Seitikkiä 🖤

Enska T 🤍 muutti meille toukokuussa. Eka norjan harmaa, jonka kehitystä olen saanut seurata pennusta saakka. Odotan siitä koe- ja näyttelykoiraa, Mikko puolestaan hyvää hirvikoiraa! Ekassa pentunäyttelyssä se oli VSP!

Russakka 💛 muutti meille heinäkuussa. Ihan jäätävän kokoinen keltainen narttupentu. Odotan pitkää yhteistä tulevaisuutta sen kanssa! 

Passon eläköinnin jälkeen sain kouluttautua ja kisata lainakoira-Lunalla 💛. Osallistuttiin nome-b voi-luokkaan kolmesti, yksi nolla ja kaksi voi3-tulosta saatiin. Voitettiin myös Salpausselän kennelpiirin piirinmestaruus, koska haastavassa kaislikossa heitetty linjamarkki onnistui Lunalta superhyvin! Aika hyvin ohjaajalta, joka eioo ikinä aiemmin edes päässyt voi-luokkaan asti nome b-kokeissa. 😅

Seuraavan pennunkin olen jo varannut! 😄 Katsotaan milloin saan päivitellä siitä. Hyshys, eioo julkista tietoa vielä… 🤷🏼‍♀️











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti