Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

lauantai 10. syyskuuta 2022

Fontellin koulutuksessa. Taas.

Päästiin Pondin kanssa uudestaan Susanna Fontellin koulutukseen. Kyseessä oli PH Nuuskujen elokuun lopulla järjestämä kaksi kertaa sisältävä nome-kurssi. Osallistuttiin tällä kertaa avo/voi-ryhmään. 😅 

Ekalla kerralla tehtiin motivoituja, kohtuu pitkiä linjoja häiriöillä siten, että muutettiin lähetyssektoria suhteessa häiriöön. Pondilla oli ”helppoja” häiriöitä eli en edes yrittänyt liian vaikeaa sille. Eikä ne helppoja sille siltikään olleet mutta saatiin vinkkejä ja hyvä lopputulos kuitenkin oli. 

Tokalla kerralla tehtiin sitten vähän motivoituja sivusuuntia. Onneksi uskalsin kokeilla pysäytyspillitystä, koska Pondihan pysähtyi. Sivulle lähtöön tarvitsi vahvistusta reilusti mutta sitten kun hoksasi mitä pitää tehdä, niin meni hyvin. Treeniä toki tarvitaan. Mutta olen niin onnellinen, että olen uskaltanut kokeilla sen kanssa tätäkin lajia. 

Vähän tuli ääntä mutta koko ajan se on laimentunut ja kun tokan kerran lopulla Susanna kehui kuinka paljon ollaan kehitytty keväästä, niin kyllä se tuntui extrahyvälle! 

Hyvä Pondi ja hyvä me! ❤️🐾☀️Ei kommentteja:

Lähetä kommentti