Labbisriemua pakkasessa

Labbisriemua pakkasessa

sunnuntai 14. elokuuta 2022

VOI3. Taas. 🤩

Hommahan meni niin, että Jaanan piti alunperin ohjata ite Lunaa eilisen päivän nome b-kokeessa. Siks en voinu osallistua Lunan kaa Villilän koulutuspäivään. Noh, Jaanan jalka ei sitten vieläkään antanut siihen mahdollisuutta, joten alkuviikolla Jaana kysyi, että mitä teet la ja voitko ohjata Lunaa. Tottakai voin. Saan itse hyvää kisakokemusta ja ah, se tunne kun saa osaavan koiran kanssa osallistua. 🤩 Kyllä ehittiin ke käyä treenaamassakin… 😎


Koe oli parityö. Ensimmäisenä oli linjakakkonen ja taas ihan sairaan hieno suoritus Lunalta, silleen tsuip tsuip vaan. Kuulin tuomarilta loppupuhuttelussa, että erinomaisen upea suoritus, juuri niinkuin hän toivoi sen suoritettavan. Seuraavaksi passiin ja oottaan ku pari tekee saman. Sit ohjaus. Sain Lunan menemään suoraviivaisesti 100m mutta sitten loppu meni Lunan itsenäiseen hakuun, joten se osa-alue hylkyyn vaikka sorsa saatiinkin nopeasti pois. Taas passiin. Sit hakua eri alueilla, kanihaku ja lokkihaku meni ok. Siirtyminen pellolle, jossa ohjattu peltohaku varikselle ja loppuun ohjaus pusikon läpi hakkuulle, josta korppi nopeasti talteen.

”Erinomaisen paikallistamistehtävän tänään suorittanut koira, joka onnistuu tänään myös haussa. Epäonnistunut ohjaustehtävä ja pienet puutteet luovutuksissa tiputtavat koiran tänään korkeimmilta palkinnoilta.” 

VOI3

Hyvä Lunssi, hyvä me 💛🐾🍾🥂


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti